Analiza statistica cu SPSS sub Windows

Analiza statistica cu SPSS sub Windows

Editura Polirom
26.94 10.00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Collegium
Seria: Stiinte economice

Recenzie Analiza statistica cu SPSS sub Windows

Cartea ofera celor interesati un instrument modern de calcul si analiza a datelor statistice, fiind organizata in acord cu programa analitica folosita in cursurile universitare de Statistica descriptiva si Statistica inferentiala. Autoarele prezinta versiunea 10 a SPSS complet integrata in sistemul Windows, punind accent pe folosirea programului SPSS pentru aplicarea diferitelor metode statistice de prelucrare a datelor, in special din economie, sociologie, medicina, si pe interpretarea, in conditii de incertitudine, a rezultatelor statistice din output-ul SPSS.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Analiza statistica cu SPSS sub Windows", publicata in 2 categorii, Economie / Economie mondiala, Calculatoare si internet / Windows, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Ana Grama, Elisabeta Jaba, si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Analiza statistica cu SPSS sub Windows prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Analiza statistica cu SPSS sub Windows" este de 10 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2004
ISBN: 973-681-609-5
Pagini: 272
Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Analiza statistica cu SPSS sub Windows

Produse similare si recomandari

Pelerina goala
Charles Handy
50.00 RON
Cum sa iti gasesti clienti
Francine Carton
29.90 RON
Centrele de putere ale lumii
conf. dr. Vasile Paul, Ion Coscodaru
20.00 RON
Economia, firma si managementul bazate pe cunostinte
Nicolescu Ovidiu, Luminita Nicolescu
39.00 RON
Evolutia gandirii economice. Editia a IV-a
Gheorghe Popescu
129.00 RON
Modelare & Simulare economica. Breviar
Camelia Ratiu-Suciu
16.00 RON
Politici macroeconomice de integrare a Romaniei in Uniunea Europeana
Marius Bacescu, F. Dumitrescu, Angelica Bacescu-Carbunaru, Monica Condruz-Bacescu
49.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Analiza statistica cu SPSS sub Windows. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Ana Grama

Deocamdata in afara de "Analiza statistica cu SPSS sub Windows", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ana Grama.

Elisabeta Jaba

Deocamdata in afara de "Analiza statistica cu SPSS sub Windows", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Elisabeta Jaba.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter