Analiza, proiectarea si implementarea bazelor de date - aplicatii in Visual FoxPro

Analiza, proiectarea si implementarea bazelor de date - aplicatii in Visual FoxPro

Editura Albastra
43,00 Lei

Info

Recenzie Analiza, proiectarea si implementarea bazelor de date - aplicatii in Visual FoxPro

Cartea "Analiza, proiectarea si implementarea bazelor de date - aplicatii in Visual FoxPro" a fost publicata in categoria Calculatoare si internet / Baze de date, SQL si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 14.03.2014. A fost scrisa de Colin Dan Maier si a fost publicata de editura Albastra. Se poate cumpara cartea Analiza, proiectarea si implementarea bazelor de date - aplicatii in Visual FoxPro prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Analiza, proiectarea si implementarea bazelor de date - aplicatii in Visual FoxPro" este de 43 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Analiza, proiectarea si implementarea bazelor de date - aplicatii in Visual FoxPro

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Lectii de Access
A. Teodorescu
42.00 RON
Visual FoxPro 7.0
Gabriel Dima, Mihai Dima
18.64 RON
Proiecatrea bazelor de date
Michael Hernandez
44.10 RON
Structura sistemelor de calcul
Zoltan Francisc Baruch
49.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Analiza, proiectarea si implementarea bazelor de date - aplicatii in Visual FoxPro. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Colin Dan Maier

Deocamdata in afara de "Analiza, proiectarea si implementarea bazelor de date - aplicatii in Visual FoxPro", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Colin Dan Maier.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter