Amurg la Marea Neagra

Amurg la Marea Neagra

Editura Tritonic
32,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Casmir

Recenzie Amurg la Marea Neagra

In timp ce soarele rasare pe tarmurile magice ale Marii Negre si isi raspandeste razele deasupra apei, Nora Teodoru se gandeste doar la visul ei de a deveni pictor si la dragostea ei pentru Gigi, prietenul ei din copilarie, din partea turca a orasului Mangalia. Dar norii de furtuna se aduna iar viata sub dictatorul Nicolae Ceasusescu devine din ce in ce mai insuportabila. Nora si Gigi fac planuri sa fuga in Turcia, dar nimic nu-i poate pregati pentru evenimentele care vor urma.

Cinci ani dupa revolutie, Nora este pe cont propriu in Paris incercand sa devina pictor. Dar Gigi reapare neasteptat in viata ei si amandoi trebuie sa faca fata socului descoperilor despre fiecare.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Amurg la Marea Neagra", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura romana, Beletristica / Roman de dragoste, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Domnica Radulescu si a fost publicata de editura Tritonic. Se poate cumpara cartea Amurg la Marea Neagra prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Amurg la Marea Neagra" este de 32 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 978-606-8320-63-2
Pagini: 256
Format: 14 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Amurg la Marea Neagra

Produse similare si recomandari

Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON
Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Surogat [poerezii]
Sorin-Mihai Grad
22.00 RON
Ioan Slavici. Opere. Volumul VII
Ioan Slavici
68.67 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Amurg la Marea Neagra. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Domnica Radulescu

Pe langa "Amurg la Marea Neagra", autorul Domnica Radulescu a publicat si Trenul de Trieste.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter