Amuleta din Samarkand - vol. 1 trilogia bartimaeus

Amuleta din Samarkand - vol. 1 trilogia bartimaeus

Editura RAO
45,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2006; Numar de pagini : 414; ISBN : 9789731030562

Recenzie Amuleta din Samarkand - vol. 1 trilogia bartimaeus

Traducerea : Carmen Bourceanu
Cind este invocat de catre Nathaniel un tinar ucenic vrajitor , djinnul Bartimaeus se asteapta ca acesta sa-i ceara sa faca niste scamatorii banale. Dar Nathaniel este un magician precoce, si planul sau este ceva mai complicat: vrea sa se razbune! Bartimaeus este trimis sa fure Amuleta din Samarkand de la Simon Lovelace, un magician puternic, nemilos si ambitios. In scurt timp, atit djinnul, cit si stapinul sau se trezesc prinsi intr-o poveste cu o intriga complexa, din care nu lipsesc tradarea si crima.O carte premiata cu:Grand Prix de limaginaire (Franta, 2006);Mythopoeic Fantasy Award for childrens Literature (University of oklahoma, 2006);Boston Globe / Horn Book honor (SUA, 2004);Lancashire Childrens Book Award (Marea britanie, 2005).

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Amuleta din Samarkand - vol. 1 trilogia bartimaeus", publicata in 3 categorii, Carti pentru copii / Literatura, Beletristica / Premii literare, Beletristica / Literatura universala, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Jonathan Stroud si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Amuleta din Samarkand - vol. 1 trilogia bartimaeus prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Amuleta din Samarkand - vol. 1 trilogia bartimaeus" este de 45 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Amuleta din Samarkand - vol. 1 trilogia bartimaeus

Produse similare si recomandari

Trei veri
Glass Julia
10.00 RON
Harfa de iarba
Truman Capote
19.62 RON
Faraonul (vol.1+vol.2)
Prus Boleslaw
34.90 RON
Taramul fagaduintei
Chris Abani
19.99 RON
Jonathan Strange & Mr Norrell
Susanna Clarke
69.99 RON
Aventurile capitanului Singleton
Daniel Defoe
19.95 RON
Don Quijote povestit pentru copii
Rosa Navarro Duran
74.89 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Amuleta din Samarkand - vol. 1 trilogia bartimaeus. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jonathan Stroud

Pe langa "Amuleta din Samarkand - vol. 1 trilogia bartimaeus", autorul Jonathan Stroud a publicat si Poarta lui Ptolemeu : Trilogia Bartimaeus.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter