Amprenta ingerului

Amprenta ingerului

Editura Univers
12.00 10.00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2003; Numar de pagini : 158

Recenzie Amprenta ingerului

în tradiţia idiş, înainte de a veni pe lume, copiii trăiesc mai întîi în Paradis. Dar nu trebuie să-şi aminteasca de aceasta în viaţa lor pămînteană, pentru că s-ar simţi nefericiţi: de aceea, un înger le şterge memoria printr-un gest care lasă pe chipul copilului o amprentă, adâncitura de deasupra buzelor, un gest simbolic al tăcerii şi al ne-amintirii.

In romanul lui Nancy Huston, amprenta îngerului devine simbolul întregii vieţi psihice a personajului feminin Saffie, o tînără de origine germană care şi-a petrecut copilăria în anii celui de-al doilea război mondial, într-o Germanie sfîşiată de teroarea nazismului şi de holocaustul evreilor. Ajunsă mai târziu la Paris pentru a uita acest trecut traumatic, Saffie se căsătoreşte cu un muzician aristocrat pe care nu-l iubeşte: dar dragostea se va ivi în viaţa ei cu o violenţă şi o intensitate care o face să exorcizeze fantomele trecutului.

"Primăvara se instalează, alte păsărele vin să ciripească şi să ciugulească în curtea casei din strada Sena, frunzele de un verde crud încep să-şi facă apariţia pe viţa sălbatică. După..." Continuare...

"lată-i deci, către ora treisprezece, pe Rafael şi pe Emil, muţi, în taxiul care-i duce spre Gare de Lyon. Este pentru prima dată când tată şi fiu ies singuri împreună. Iat-o,..." Continuare...

Cartea "Amprenta ingerului" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Nancy Houston si a fost publicata de editura Univers. Se poate cumpara cartea Amprenta ingerului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Amprenta ingerului" este de 10 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Amprenta ingerului

Produse similare si recomandari

Cheia
Junichiro Tanizaki
15.00 12.00 RON
Dormi !
Annelies Verbeke
15.00 12.00 RON
Turnul
William Golding
24.90 20.00 RON
Complicatia
Claude Lefort
15.00 12.00 RON
Procesul Verbal
Clezio Le
25.00 20.00 RON
Cautatorul de aur
Clezio Le
25.00 20.00 RON
Jurnalul ascuns
Sebastian Barry
29.90 23.99 RON
Prietenul nevazut
Cecelia Ahern
29.90 24.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Amprenta ingerului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Nancy Houston

Deocamdata in afara de "Amprenta ingerului", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Nancy Houston.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter