Amintiri periculoase

Amintiri periculoase

Editura Lider
27,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Amintiri periculoase

In acest nou thriller psihologic captivant, Mary Higgins Clark, "regina suspansului", il poarta pe cititor intr-o calatorie de neuitat prin tenebrele mintii umane, locul in care salasluiesc cele mai periculoase amintiri.

Avand o intriga complexa, desfasurata in permanenta la limita dintre realitate si vis, dintre taramul constientului si cel al inconstientului, povestea ne prilejuieste intalnirea cu personaje exceptionale de a caror evolutie depinde dezlegarea misterului mai multor crime adapostite de umbra trecutului.

"Faptul ca asteptam un copil l-a emotionat, dar l-a si tntristat pe Peter. - Este minunat, Kay, dar acum trebuie sa te odihnesti. Acest stres teribil prin care treci poate sa va faca rau si tie, si..." Continuare...

"Dar Peter ma iubeste, mi-am spus eu term. Nu exista alt raspuns. Ma amagesc? Nu. Nu. Nu. fine strans ceea ce aipentru ca aceasta este fericirea. Cine a spus asta? Am uitat. Dar am sa tin strans la..." Continuare...

Cartea "Amintiri periculoase" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Marry Higgins Clark si a fost publicata de editura Lider. Se poate cumpara cartea Amintiri periculoase prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Amintiri periculoase" este de 27 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-629-293-4
Pagini: 283
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Amintiri periculoase

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Amintiri periculoase. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Marry Higgins Clark

Marry Higgins Clark a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Casa blestemata, Unde esti?, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter