Amintiri din actualitate. 50 de ani de cinematografie in Romania

Amintiri din actualitate. 50 de ani de cinematografie in Romania

Editura Tritonic
40,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Amintiri din actualitate. 50 de ani de cinematografie in Romania

… Sunt amintiri ce mi-au sfredelit creierul, insemnari in presa culturala a vremii, mai cu seama in revista Cinema.

… Aminintirile nu au aerul vorbelor de pahar. Am considerat, intotdeauna, ca activitatea echipelor de filmare a fost dura, istovitoare, plina de sacrificii. ... Studioul Buftea isi are eroii sai anonimi, cei care au dus filmul romanesc pe umer slabi, obositi, nedormiti si, adesea, nemancati. Memoria lor ma copleseste si ma cenzureaza.

... N-am pedalat pe excentritati de un gust indoielnic, chiar daca voi dezamagi pe unii dintre cititorii curiosi sa afle mici secrete, intimitati sau afaceri dubioase. Asta nu inseamna catusi de putin de a nu fi cochetat cu vorbe de duh, cand gluma a tinut rol de morala.

... M-am aplecat asupra contemporanitatii, em emis ipoteze de lucru, am ironizat moravuri, constient ca descifrarea racilelor de sistem, pot conduce la acel celebru deziderat "vom fi ce-am fost si mai mult decat atat".

... Vremea rafuielilor a trecut. O solidaritate umana bazata pe buna credinta si interes de breasla, este singura in masura sa desteleneasca energii si talente latente. Nadejdea e in tineri si in vivacitatea lor.

... Ma infatisez in fata dumneavoastra ca la judecata de apoi.

Cartea "Amintiri din actualitate. 50 de ani de cinematografie in Romania" a fost publicata in categoria Istorie / Memorii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Constantin Pivniceru si a fost publicata de editura Tritonic. Se poate cumpara cartea Amintiri din actualitate. 50 de ani de cinematografie in Romania prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Amintiri din actualitate. 50 de ani de cinematografie in Romania" este de 40 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: mai 2012
ISBN: 978-606-8320-57-1
Pagini: 288
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Amintiri din actualitate. 50 de ani de cinematografie in Romania

Produse similare si recomandari

Arhipelagul Gulag
Aleksandr Soljenitin
59.90 RON
Escadrila de Nistru
Virgil Alexandru Dragalina
30.18 RON
Memorii
Maresalul Finlandei CGE Mannerheim
40.25 RON
Carnet din U.R.S.S. 1934
Andre Malraux
29.99 RON
Memorii II - Ispita libertatii
Virgil Gheorghiu
15.00 RON
Povestea vietii mele. Set 3 volume
Maria Regina Romaniei
86.99 RON
Memoriile razboinicului Kumagai
Donald Richie
28.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Amintiri din actualitate. 50 de ani de cinematografie in Romania. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Constantin Pivniceru

Deocamdata in afara de "Amintiri din actualitate. 50 de ani de cinematografie in Romania", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Constantin Pivniceru.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter