America : Descoperire, Colonizare

America : Descoperire, Colonizare

25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Studii americane

Recenzie America : Descoperire, Colonizare

De la proiect al libertăţii politice cu vocaţia absolutului la hegemon adesea abuziv al satului global, America se lasă dezvăluită de ochiul european în forme dintre cele mai contrastante.

Generalistă ca intenţie şi istorică ca structură, colecţia Studii Americane este un ghid de încredere în cunoaşterea şi aprofundarea uimitoarei şi adesea înşelătoarei complexităţi a Lumii Noi.

America : Descoperire, colonizare este un ghid prin istoria zbuciumată şi neuniformă a continentului nord-american de la descoperire până în perioada iluministă.

"Instituţiile politice ale coloniilor nu s-au dezvoltat conform unui plan redactat în prealabil. Nici documentele (aşa numita carte) şi nici administratorii englezi nu au putut menţine active..." Continuare...

"în stadiile vremelnice de colonizare, noii veniţi erau simplii europeni transplantaţi pe un alt teritoriu. Unii dintre ei sperau că, în cele din urmă, se vor întoarce la locurile..." Continuare...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "America : Descoperire, Colonizare", publicata in 2 categorii, Istorie / Civilizatii, Istorie / Diverse, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Corneliu Nicolescu si a fost publicata de editura CA Publishing. Se poate cumpara cartea America : Descoperire, Colonizare prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "America : Descoperire, Colonizare" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 978-606-92353-0-0
Pagini: 197
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret America : Descoperire, Colonizare

Produse similare si recomandari

Orase disparute
Rainer Crummenerl
29.99 RON
Civilizatiile antice
Yves Cohat, Yvon le Gall, Pierre Miquel
50.00 RON
Marile civilizatii
Vahe Zartarian
19.90 RON
America : Independenta, Secesiune
Corneliu Nicolescu
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea America : Descoperire, Colonizare. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Corneliu Nicolescu

Corneliu Nicolescu a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, America : Expansiune – Criza - New Deal, America : Independenta, Secesiune, America : Razboiul Mondial - Razboiul Rece - Destinderea, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Studii americane

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter