Amante si regine (Saptamana financiara)

Amante si regine (Saptamana financiara)

Editura Curtea Veche
10,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Amante si regine (Saptamana financiara)

Puterea femeilor.
Timp de secole, societatea occidentală a considerat că femeile trebuiau excluse de la putere, supuse total autorităţii masculine, izolate în sfera casnică; numai bărbaţii erau cetăţeni cu drepturi depline, numai lor le era îngăduit să domnească. Şi totuşi, mai ales în anumite locuri şi timpuri ale istoriei şi în special în Franţa Vechiului Regim, acea putere femeile au dobândit-o sprijinindu-se pe ambiţiile, pe inteligenţa şi pe frumuseţea lor.

Fie ele regine, principese, exponente ale marii nobilimi sau favorite regale, femei precum Caterina de Medici, Ana de Austria, Maria Antoaneta, Gabrielle d’Estrées, Madame du Barry au reuşit să aibă o formidabilă influenţă asupra politicii interne şi externe franceze, reuşind să se strecoare în angrenajele puterii masculine fără să fie zdrobite, să creeze alianţe, să distribuie favoruri, să corupă, să pedepsească şi să facă din presupusa lor slăbiciune un instrument de dominare.

Cartea "Amante si regine (Saptamana financiara)" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Benedetta Craveri si a fost publicata de editura Curtea Veche. Se poate cumpara cartea Amante si regine (Saptamana financiara) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Amante si regine (Saptamana financiara)" este de 10 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2009
ISBN: 978-973-669-769-2
Pagini: 344
Format: 15 x 21 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Amante si regine (Saptamana financiara)

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Amante si regine (Saptamana financiara). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Benedetta Craveri

Pe langa "Amante si regine (Saptamana financiara)", autorul Benedetta Craveri a publicat si Amante si regine : Puterea femeilor.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter