Am numarul tau

Am numarul tau

Editura Polirom
37,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: CHIC

Recenzie Am numarul tau

Am numarul tau (2012) urmareste cu un umor savu­ros peripetiile unei tinere aflate la un pas de impli­nirea celui mai frumos vis – casatoria cu barbatul iubit. Viata lui Poppy Wyatt pare sa fi intrat pe un fagas fericit. Are o cariera de succes ca fizioterapeut si doar citeva zile o mai despart de nunta cu Magnus Tavish, un lector universitar dintr‑o familie distinsa.

Dar visul incepe sa‑i alunece printre degete din clipa in care isi pierde inelul de logodna – o bijuterie aflata in familia viitorilor socri de trei generatii – si telefo­nul mobil in timpul unei alarme de incendiu la hotelul unde lua masa cu prietenele. Lucrurile se complica si mai tare cind gaseste din intimplare, aruncat intr‑un cos de gunoi, telefonul lui Sam Roxton, directorul extrem de ocupat al unei firme de consultanta. Poppy nu rezista tentatiei de a se amesteca in viata personala si pro­fesionala a lui Sam Roxton, de care se simte irezistibil atrasa, si se pomeneste antrenata in cele mai neastep­tate si mai nostime situatii.

„Am numarul tau e o carte «amuzanta»? E prea putin spus pentru aceasta comedie ce pune in aceleasi pagini romantismul pasional si povestea de dragoste pe care altii doar o viseaza.” - New York Post

„Iata cartea ideala: o citesti repede, o citesti rizind si tocmai cind crezi ca ai avut de-a face cu o lectura usoara de vara, incepi sa-ti pui si intrebari despre sensul vietii.” - The Plain Dealer

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Am numarul tau", publicata in 3 categorii, Beletristica / ChickLit, Beletristica / Literatura universala, Beletristica / Literatura engleza, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Sophie Kinsella si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Am numarul tau prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Am numarul tau" este de 37.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2650-2
Pagini: 468
Format: 10,6 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Am numarul tau

Produse similare si recomandari

La cumparaturi cu bebe
Sophie Kinsella
39.95 RON
Arta de a-ti face datorii
Jacques-Gilbert Ymbert
19.90 RON
Clubul iubitoarelor de ciocolata
Carole Matthews
34.90 RON
Bridget Jones: La limita ratiunii
Helen Fielding
34.95 RON
Clubul privat
Leonie Fox
32.95 RON
La cumparaturi cu Minnie
Sophie Kinsella
36.95 RON
Celebritate pentru o cauza nobila
Helen Fielding
32.95 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Am numarul tau. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Sophie Kinsella

Sophie Kinsella a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, La cumparaturi cu Minnie, Ma dau in vint dupa cumparaturi, Supermenajera, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

CHIC

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter