Am murit si m-am descoperit pe mine insami

Am murit si m-am descoperit pe mine insami

Editura Adevar Divin
28,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Vindecare spirituala

Recenzie Am murit si m-am descoperit pe mine insami

Călătoria mea de la cancer la vindecarea profundă, trecând printr-o experienţă în apropierea morţii

În această biografie profund inspirată, Anita Moorjani povesteşte cum, după ce a suferit de cancer timp de patru ani, organele ei aproape că şi-au încetat activitatea, copleşite de celulele maligne care se răspândiseră în întregul ei corp. Odată intrată în comă, ea a trăit o experienţă în apropierea morţii cu totul extraordinară, în timpul căreia a înţeles măreţia spirituală a fiinţei sale... dar şi cauzele reale ale bolii sale. După ce şi-a revenit din comă, starea ei de sănătate s-a îmbunătăţit atât de rapid încât a fost externată din spital după numai câteva săptămâni, fără să mai aibă vreo urmă de cancer în corp.

În paginile acestei cărţi, Anita îşi povesteşte copilăria trăită la Hong Kong, conflictele prin care a trecut în timpul procesului de alegere a unei cariere şi de descoperire a sufletului ei pereche, dar şi boala care a făcut-o să ajungă în spital, unde a sfidat toate cunoştinţele medicale.

Făcând parte dintr-o familie hindusă ce trăia în mijlocul unei comunităţi chineze şi britanice, Anita a crescut într-un mediu cultural conflictual, în care obiceiurile culturale şi religioase se băteau cap în cap. După ani de încercări de a-şi găsi propria cale în timp ce încerca să facă faţă inclusiv aşteptărilor celor din jurul ei, ea a trăit marea revelaţie – în urma unei experienţe în apropierea morţii – că puterea de a se vindeca singură se află în interiorul ei... şi că în acest Univers există miracole pe care nu şi le-ar fi imaginat niciodată până atunci.

Cartea de faţă dovedeşte dincolo de orice îndoială că noi suntem fiinţe spirituale care trăiesc o experienţă umană... şi că suntem cu toţii UNA.

Cartea "Am murit si m-am descoperit pe mine insami" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Anita Moorjani si a fost publicata de editura Adevar Divin. Se poate cumpara cartea Am murit si m-am descoperit pe mine insami prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Am murit si m-am descoperit pe mine insami" este de 28 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8080-87-1
Pagini: 264
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Am murit si m-am descoperit pe mine insami

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Am murit si m-am descoperit pe mine insami. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Anita Moorjani

Deocamdata in afara de "Am murit si m-am descoperit pe mine insami", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Anita Moorjani.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter