Am gasit pe Mesia

Am gasit pe Mesia

36,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Am gasit pe Mesia

Menirea acestui volum este de a prezenta cititorului român şi de a fructifica o parte cât mai consistentă din literatura documentară legată de numele şi activitatea Sfântului Apostol Andrei şi, în măsura în care va fi posibil, de a urmări traseul misionar, real sau imaginar, creionat de aceste documente.

Chiar dacă literatura legată de numele Sf. Apostol Andrei este în cea mai mare parte definită ca fiind apocrifă, considerăm că, prin cunoaşterea ei, un surplus de dragoste faţă de cel dintâi vestitor al lui Mesia şi întâiul chemat la apostolat, faţă de cel pe care îl considerăm că stă la obârşia credinţei noastre creştine, nu este de prisos.

Sperăm că cititorii acestor texte vor putea descifra tăria credinţei care i-a animat pe Apostolii Domnului, cu precădere pe Sf. Apostol Andrei, să îşi asume asemenea lor nespus de dificila sarcină a propovăduirii mesajului Evangheliei, să-i dovedească adevărul şi temeinicia într-o lume adeseori ostilă. Biruinţa lor este şi a noastră, tăria credinţei lor trebuie să ne inunde inimile, chemându-ne să le urmăm exemplul.

"Dar aceste fapte nu i-au rămas ascunse spurcatului proconsul. S-a întâmplat să le afle şi, foarte mâniat, i-a spus Maximillei: Dacă bătrânul acela nu te va face să te răzgândeşti,..." Continuare...

"Intre aceştia erau doi munciţi de diavoli. Chemat fiind de unii, soseşte la ei ucenicul lui Hristos. Diavolii i s-au împotrivit cu strigăte puternice dar, înainte de a se apropia Apostolul,..." Continuare...

Cartea "Am gasit pe Mesia" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Crestinism si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Sfantul Apostol Andrei si a fost publicata de editura Univers Enciclopedic Gold. Se poate cumpara cartea Am gasit pe Mesia prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Am gasit pe Mesia" este de 36.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8358-22-2
Pagini: 320
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Am gasit pe Mesia

Produse similare si recomandari

Pavel
Emil Bock
35.00 RON
Despre fiinta trinitatii
Alfred Schutze
19.00 17.10 RON
Lumi paralele. Universul durerii in Cartea lui Iov
Remus Valeriu Giorgioni
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Am gasit pe Mesia. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Sfantul Apostol Andrei

Deocamdata in afara de "Am gasit pe Mesia", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Sfantul Apostol Andrei.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter