Altfel de legende pe intelesul celor mici

Altfel de legende pe intelesul celor mici

Editura Aramis
9,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Altfel de legende pe intelesul celor mici

Legenda painii, a zorelelor, a reginei-noptii, a florii-soarelui… Dragi copii, nu trebuie decat sa intindeti mana spre biblioteca si sa chemati la voi aceasta carte, pentru a afla, din paginile sale, povesti emotionante despre lucruri carora, altfel, nu le-ati acorda o prea mare insemnatate. Dar care isi au, fiecare, graiul si farmecul sau – veti vedea.

Va invitam sa cititi (ori sa-i rugati pe cei mari sa va citeasca) si sa patrundeti talcul acestor altfel de legende despre cinste, despre adevar, curaj, despre puterea de a depasi obstacolele. De asemenea, speram sa va incante ilustratiile fermecatoare!

Cartea "Altfel de legende pe intelesul celor mici" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Legende si mituri si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Mariana Tapus si a fost publicata de editura Aramis. Se poate cumpara cartea Altfel de legende pe intelesul celor mici prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Altfel de legende pe intelesul celor mici" este de 9.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-679-895-5
Pagini: 32
Format: 16,5 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Altfel de legende pe intelesul celor mici

Produse similare si recomandari

Basme
Hans Christian Andersen
6.99 RON
Legende si povestiri istorice
Petru Demetru Popescu
33.00 RON
Castelul
Derek Farmer
40.00 RON
Legende istorice, editia a II - a
Dimitrie Bolintineanu
9.00 RON
Legende istorice si alte poezii
Dimitrie Bolintineanu
12.00 8.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Altfel de legende pe intelesul celor mici. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mariana Tapus

Deocamdata in afara de "Altfel de legende pe intelesul celor mici", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Mariana Tapus.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter