Alteta regala

Alteta regala

Editura RAO
39,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Biblioteca Thomas Mann

Recenzie Alteta regala

Premiul Nobel pentru literatura - 1929
O comedie in forma de roman si-a numit Thomas Mann (1875-1955) aceasta carte de tinerete. Cu afectiune, dar si cu vadita placere de a parodia, ea ne infatiseaza povestea unei mici resedinte princiare dinaintea primului razboi mondial."Intilnim aici un principe, un miliardar american, un sofer, un ciine de rasa, o contesa cam nebuna, un institutor romantic si o printesa de factura mai deosebita - toti acestia iti pot trezi curiozitatea. Mie insumi imi apare totul atit de nou si de frumos, Incit adesea imi vine sa rid de unul singur ..."- scrie autorul in iulie 1907 intr-o Comunicare catre Societatea de istorie literara din Bonn.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Alteta regala", publicata in 3 categorii, Beletristica / Capodopere, Beletristica / Literatura universala, Beletristica / Literatura clasica, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 03.08.2018. A fost scrisa de Thomas Mann si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Alteta regala prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Alteta regala" este de 39.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: capodopere

Pret Alteta regala

Produse similare si recomandari

America
Franz Kafka
22.50 RON
Absalom, absalom!
William Faulkner
29.61 RON
Adio arme
Ernest Hemingway
44.95 RON
Amintiri din casa mortilor
F.M. Dostoievski
24.75 RON
Gargantua si Pantagruel
Francois Rabelais
49.00 RON
Amantul doamnei Chatterley
D. H. Lawrence
28.80 RON
Romeo si Julieta
William Shakespeare
4.05 RON
Alteta regala
Thomas Mann
39.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Alteta regala. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Thomas Mann

Thomas Mann a publicat inca 9 carti prezente in libraria noastra, Lotte la Weimar, Marturisirile escroculul Felix Krull, Muntele vrajit, Povestiri, Casa Buddenbrook, Casa Buddenbrook, Doctor Faustus , Doctor Faustus, Povestiri, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Biblioteca Thomas Mann

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter