Alte poezii de adormit copii

Alte poezii de adormit copii

Editura Erc Press
4,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Alte poezii de adormit copii

Poezii atractive cu personaje din lumea plantelor si animalelor, ce vor fi cu siguranta indragite de cei mici. Grafica, realizata în conditii deosebite, ajuta la întelegerea textelor.

Cartea "Alte poezii de adormit copii" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Poezii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Paula Mare si a fost publicata de editura Erc Press. Se poate cumpara cartea Alte poezii de adormit copii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Alte poezii de adormit copii" este de 4.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-706-799-9
Pagini: 24
Format: 16,5 x 23 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Alte poezii de adormit copii

Produse similare si recomandari

Scandal in oala cu ciorba
Despina Dasicomis
6.00 RON
Pisicel Miaunel
25.00 RON
Cartea cu Apolodor (audiobook)
Gellu Naum
30.00 RON
Cheite pentru vise
Suceveanu Arcadie
36.00 RON
Nichita Stanescu. Opere. Volumul VI
Nichita Stanescu
31.25 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Alte poezii de adormit copii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Paula Mare

Deocamdata in afara de "Alte poezii de adormit copii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Paula Mare.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter