Alice in tara minunilor

Alice in tara minunilor

Editura Gramar
10,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Alternative

Produsul nu mai exista pe piata. Putem sa va oferim alte variante ale aceleiasi carti:

Info

ISBN: 978-973-591-671-8; Anul: 2010; Ediţia: I; Pagini: 128; Format: 20x14.5 cm

Recenzie Alice in tara minunilor

"Ţestoasa Neadevărată oftă din rărunchi şi-şi trecu o labă peste ochi. Se uită la Alice şi încercă să vorbească dar, câteva minute, vocea îi fu înecată de suspine. —..." Continuare...

"Aproape că uitase de Ducesă şi tresări uşor când îi auzi vocea aproape de urechea ei: — Te gândeşti la ceva, draga mea, şi asta te face să uiţi să vorbeşti. Nu pot..." Continuare...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Alice in tara minunilor", publicata in 3 categorii, Beletristica / Capodopere, Beletristica / Literatura scolara, Beletristica / Literatura americana, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Lewis Carroll si a fost publicata de editura Gramar. Se poate cumpara cartea Alice in tara minunilor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Alice in tara minunilor" este de 10 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Alice in tara minunilor

Produse similare si recomandari

Jurnal din Anul Ciumei
Daniel Defoe
28.90 RON
Toamna patriarhului
Gabriel Garcia Marquez
39.99 RON
Ratusca cea urata
Hans Christian Andersen
29.90 RON
Istoria uratului
Umberto Eco
139.99 RON
Povesti din Decameron
Giovanni Boccaccio
10.00 RON
 Povestiri dupa Shakespeare
Anna Claybourne
79.90 RON
Eseuri alese
Virginia Woolf
22.99 RON
Sarbatoarea tapului (cartonata)
Mario Vargas Llosa
39.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Alice in tara minunilor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Lewis Carroll

Lewis Carroll a publicat inca 20 carti prezente in libraria noastra, Alice in Tara Minunilor, Alice in Tara Minunilor, Alice In Tara Minunilor, Alice in tara minunilor - Lewis Carroll, Alice in tara oglinzilor- Lewis Carroll, Povestim si coloram - Alice in Tara Minunilor, Scrisori pentru Alice (1842-1898) : Opt sau noua sfaturi intelepte pentru compunerea scrisorilor (1890), Alice în Ţara Minunilor, Alice în Lumea Oglinzii Oglinzii, Alice in Tara din Oglinda, Alice in tara minunilor, Alice in Tara Minunilor, Alice in Tara Minunilor, Alice in tara oglinzilor, Alice s Adventures in Wonderland, Alice's adventures in wonderland, Alice`s Adventures in Wonderland, Aventurile lui Alice in Tara Minunilor, Silvia si Bruno, Through the looking glass, dintre care primele 7 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter