Alice in Tara din Oglinda

Alice in Tara din Oglinda

Editura Art
34,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Alice in Tara din Oglinda

Una dintre cele mai citite şi îndrăgite cărţi pentru copii, Alice în Ţara din Oglindă îşi poartă cititorii într-o lume magică, plină de aventuri, construite şi întreţesute cu multă măiestrie artistică şi cu o debordantă fantezie.

Unică în perisajul literaturii universale, cartea poate fi citită ca un exerciţiu de imaginaţie adresat deopotrivă copiilor şi adulţilor cu poftă de joc, căci eroina de şapte ani, folosind expresia ei favorită, „Hai să ne prefacem că...", trece prin oglinda de sufragerie şi, înaintând pe cărarea şerpuită ca un tirbuşon, iese din realitate, lăsând deschisă fanta spre un ţinut miraculos şi surprinzător. Lumea din Oglindă ne întâmpină cu-o suită de personaje curioase şi amuzante, care se deplasează dintr-un loc în altul ca-ntr-o uriaşă partidă de şah. Dar orice ţinut de poveste are o singură regină, aşa că, până la finalul jocului, Alice trebuie să treacă o serie de probe şi să găsească o cale de a le învinge pe Regina Albă şi pe Regina Neagră şi de a se întoarce acasă.

Cartea "Alice in Tara din Oglinda" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Literatura si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Lewis Carroll si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Alice in Tara din Oglinda prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Alice in Tara din Oglinda" este de 34.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: mai 2012
ISBN: 978-606-8044-10-1
Pagini: 160
Format: 16,5 x 22 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Poze aditionale

Pret Alice in Tara din Oglinda

Produse similare si recomandari

Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Jurnalul Zlatei
Zlata Filipovic
22.99 RON
Nuntile necesare
Dumitru Tepeneag
9.90 RON
Pantalonii calatori
Ann Brashares
24.99 RON
Cineva cu care sa fugi de acasa
Grossman David
10.00 RON
Beatriz si corpurile ceresti
Extebarria Lucia
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Alice in Tara din Oglinda. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Lewis Carroll

Lewis Carroll a publicat inca 20 carti prezente in libraria noastra, Alice in Tara Minunilor, Alice in tara minunilor, Alice in Tara Minunilor, Alice In Tara Minunilor, Alice in tara minunilor - Lewis Carroll, Alice in tara oglinzilor- Lewis Carroll, Povestim si coloram - Alice in Tara Minunilor, Scrisori pentru Alice (1842-1898) : Opt sau noua sfaturi intelepte pentru compunerea scrisorilor (1890), Alice în Ţara Minunilor, Alice în Lumea Oglinzii Oglinzii, Alice in tara minunilor, Alice in Tara Minunilor, Alice in Tara Minunilor, Alice in tara oglinzilor, Alice s Adventures in Wonderland, Alice's adventures in wonderland, Alice`s Adventures in Wonderland, Aventurile lui Alice in Tara Minunilor, Silvia si Bruno, Through the looking glass, dintre care primele 8 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter