Algebra, Geometrie, Clasa a VIII-a, Partea a II - a

Algebra, Geometrie, Clasa a VIII-a, Partea a II - a

Editura Paralela45
12,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: MATE 2000

Recenzie Algebra, Geometrie, Clasa a VIII-a, Partea a II - a

Lucrare elaborata in conformitate cu programele scolare in vigoare si avizata de Comisia Nationala de Matematica din Ministerul Educatiei si Cercetarii cu nr. 36684/1996, nr. 25216/1999 si nr. 4686/2003 pentru folosirea in clasa si pregatirea suplimentara a elevilor.

Seria de teste cu probleme sugestiv intitulata MATE 2000+ si-a castigat prestigiul printre profesorii de matematica si elevi de-a lungul anilor. Fiecare noua editie si-a imbunatatit calitatea si continutul. A devenit astfel o serie de volume indispensabile pentru pregatirea la clasa, precum si a examenelor nationale iar ultimele editii reflecta puternic tendinta educatiei matematice moderne de a fi indreptata spre construirea gandirii modelelor corecte pe care nu numai stiinta le ofera omului actual, ci si viata de zi cu zi. - Prof. univ. dr. Radu Gologan, presedinte al Societatii de Stiinte Matematice din Romania

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Algebra, Geometrie, Clasa a VIII-a, Partea a II - a", publicata in 2 categorii, Manuale scolare (clasa) / Clasa a VIII-a, Suport scolar / Matematica, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Radu Gologan, Anton Negrila, Maria Negrila, si a fost publicata de editura Paralela45. Se poate cumpara cartea Algebra, Geometrie, Clasa a VIII-a, Partea a II - a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Algebra, Geometrie, Clasa a VIII-a, Partea a II - a" este de 12 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-47-1348-6
Pagini: 160
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Algebra, Geometrie, Clasa a VIII-a, Partea a II - a

Produse similare si recomandari

Chimie. Manual pentru clasa a VIII-a
Sanda Fatu, Constantin Stroe, Felicia Stroe
23.00 RON
Biologie. Manual pentru clasa a VIII-a
Copil Violeta, Ioan Darabaneanu, Dumitru Copilu
9.90 RON
Fizica. Manual pentru clasa a VIII-a
Clark Christopher, Mircea Nistor, Mircea Rusu
14.90 RON
Biologie. Manual pentru clasa a VIII-a
Mihail Aurora, Gheorghe Mohan
14.90 RON
Repere de limba si literatura romana
F. Denoleanu, St. M. Ilinca
15.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Algebra, Geometrie, Clasa a VIII-a, Partea a II - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Radu Gologan

Radu Gologan a publicat inca 8 carti prezente in libraria noastra, Aritmetica, Algebra, Geometrie, Clasa a V-a, partea a II - a, Aritmetica, Algebra, Geometrie, Clasa a VI-a, partea a II - a, Elemente de analiza matematica vol.1+2 , Matematica. Olimpiade si concursuri scolare 2011. Clasele IV-VI, Matematica. Olimpiade si concursuri scolare 2011. Clasele IX-XII, Matematica. Olimpiade si concursuri scolare 2011. Clasele VII-VIII, Matematic─â (M1) : Manual pentru clasa a XI-a , Probleme de examen. Analiza matematica .

Anton Negrila

Anton Negrila a publicat inca 9 carti prezente in libraria noastra, Algebra. Geometrie - Clasa a VII - a, partea I, Algebra. Geometrie - Clasa a VIII - a : Partea I, Algebra/Geometrie pentru clasa a VII-a, partea a II-a, Algebra/Geometrie pentru clasa a VIII-a, partea a II-a, ARITMETICA, ALGEBRA, GEOMETRIE, clasa VII, partea a II-a , ARITMETICA, ALGEBRA, GEOMETRIE, clasa VII, partea I, ARITMETICA, ALGEBRA, GEOMETRIE, clasa VIII, partea a II-a , MATEMATICA. CAIET DE VACANTA. CLASA A V-A, Matematica. Caiet pentru timpul liber. Clasa a V-a : Editia a IV - a, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Maria Negrila

Maria Negrila a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, ARITMETICA, ALGEBRA, GEOMETRIE, clasa VII, partea a II-a , ARITMETICA, ALGEBRA, GEOMETRIE, clasa VIII, partea a II-a , MATEMATICA. CAIET DE VACANTA. CLASA A V-A, MATEMATICA. PREGATIREA TEZEI CU SUBIECT UNIC. CLASA A VII-A. SEMESTRUL I. CONFORM M.Ed.C.T 2008-200, Matematica. Caiet pentru timpul liber. Clasa a V-a : Editia a IV - a.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter