Alfabetul la el acasa, caiet

Alfabetul la el acasa, caiet

Editura CD Press
8.99 5.50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Numar pagini: 88;Format: 28x21;ISBN: 973-7989-20-1

Recenzie Alfabetul la el acasa, caiet

O invatare rapida si eficienta, atractivitate, varietate, verificarea si aprofundarea cunostintelor sunt ca¢teva dintre solutiile pe care vi le pune la dispozitie Alfabetul la el acasa. Casuta fiecarei litere cuprinde cerinte variate, gradate, avand o tenta de joc, care pot fi rezolvate atat in grup, cat si individual, in ora de predare sau de consolidare a sunetului respectiv. Fiecare litera este insotita de o poezioara in care copilul trebuie sa identifice semnul grafic al sunetului invatat.

Cartea "Alfabetul la el acasa, caiet" a fost publicata in categoria Invatamant prescolar / Educarea limbajului si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Irina Negoita, Camelia Burlan, Roxana Gheorghe, si a fost publicata de editura CD Press. Se poate cumpara cartea Alfabetul la el acasa, caiet prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Alfabetul la el acasa, caiet" este de 5.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Alfabetul la el acasa, caiet

Produse similare si recomandari

Mica Sirena
Hans Christian Andersen
7.50 RON
Comunicare orala (planse)
Victoria Padureanu
45.00 RON
Ghicitori hazlii pentru voi, copii
Ioana Mihai, Mariana Arsene
8.00 RON
 CAIET PENTRU PICI CU SCLIPICI. Comunicare orala si scrisa in grupa pregatitoare 6-7 ani
Camelia Ioana Iovanas, Bianca Sabou, Marinela Scripcariu
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Alfabetul la el acasa, caiet. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Irina Negoita

Deocamdata in afara de "Alfabetul la el acasa, caiet", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Irina Negoita.

Camelia Burlan

Camelia Burlan a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Culegerile COMPER. Limba si literatura romana, matematica. Clasa a I - a, Culegerile COMPER. Limba si literatura romana, matematica. Clasa a II-a, Culegerile COMPER. Limba si literatura romana, matematica. Clasa a III - a, Culegerile COMPER. Limba si literatura romana, matematica. Clasa a IV-a.

Roxana Gheorghe

Deocamdata in afara de "Alfabetul la el acasa, caiet", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Roxana Gheorghe.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter