Alfabetul iernii. Carte de colorat

Alfabetul iernii. Carte de colorat

Editura Erc Press
4,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Alfabetul iernii. Carte de colorat

Alfabetul iernii - Fiecare litera din alfabet formeaza o strofa despre acest anotimp minunant, iarna.

O sa puteti sa gasiti si pagini de colorat si jocuri distractive.

Cartea "Alfabetul iernii. Carte de colorat" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti de colorat si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Florentina Chifu si a fost publicata de editura Erc Press. Se poate cumpara cartea Alfabetul iernii. Carte de colorat prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Alfabetul iernii. Carte de colorat" este de 4.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Alfabetul iernii. Carte de colorat

Produse similare si recomandari

Ratusca cea urata - citim si coloram
Hans Christian Andersen
4.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Alfabetul iernii. Carte de colorat. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Florentina Chifu

Florentina Chifu a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Consiliere si orientare pentru clasa a III - a (manual optional), Consiliere si orientare scolara - caiet de lucru clasa IV, Consiliere si orientare scolara-caiet de lucru clasa a III-a, Limba romana. Caiet de lucru pentru clasa a IV - a : Invatare. Aprofundare. Evaluare, EDUCATIE MUZICALA - Manual pentru clasa a IV-a, Povestea abecedarului, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter