Alexandru Lapusneanul

Alexandru Lapusneanul

Editura Cartex
6,30 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Alternative

Produsul nu mai exista pe piata. Putem sa va oferim alte variante ale aceleiasi carti:

Info

Recenzie Alexandru Lapusneanul

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Alexandru Lapusneanul", publicata in 2 categorii, Carti pentru copii / Bibliografie scolara, Beletristica / Literatura romana, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Costache Negruzzi si a fost publicata de editura Cartex. Se poate cumpara cartea Alexandru Lapusneanul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Alexandru Lapusneanul" este de 6.3 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Alexandru Lapusneanul

Produse similare si recomandari

Manoil
Dimitrie Bolintineanu
17.44 RON
Steaua Sudului
Jules Vernes
10.00 RON
Morcoveata - Jules Renard
Jules Renard
7.99 RON
Alexandria si scolile ei
Charles Kingsley
7.52 RON
Coliba unchiului Tom
Harriet Beecher-Stowe
29.99 RON
Calatoriile lui Gulliver
Swift Jonathan
7.99 RON
Proza si teatru - Vasile Alecsandri
Vasile Alecsandri
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Alexandru Lapusneanul. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Costache Negruzzi

Costache Negruzzi a publicat inca 10 carti prezente in libraria noastra, Alexandru Lapusneanul, Amintiri din junete. Alexandru Lapusneanul, Nuvele : Cartea de acasa vol. 18, Alexandru Lapusneanu, Alexandru Lapusneanu si alte texte, Alexandru Lapusneanul, Alexandru Lapusneanul, Nuvele, Nuvele : Alexandru Lapusneanu, Moara cu Noroc, Sobieski si Romanii, dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter