Alexandru cel Mare : Volumele I, II si III (Pachet)

Alexandru cel Mare : Volumele I, II si III (Pachet)

Editura All
74,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Alexandru cel Mare : Volumele I, II si III (Pachet)

Cine era tanarul rege macedonean care, in secolul IV i. Hr., a planuit sa cucereasca intreaga lume, ca sa moara, apoi precum Hristos, la varsta de treizeci si trei de ani? Acest
roman cuprinde povestea unui om care a fost considerat zeu de catre contemporanii sai, ne povesteste despre visurile sale, despre patimile violente care l-au macinat si, in cele din urma, l-au distrus.

Ne povesteste despre tatal sau, Filip, asasinat in mod misterios si niciodata razbunat, despre curajul lui deosebit, despre felul in care se entuziasma in idealurile sale, despre accesele lui de furie devastatoare; despre mama sa, Olimpia, capabila de sentimente patimase si de furie barbara, iniĊ£iata in practicarea cultului lui Dionisos si al lui Orfeu.

Ne povesteste despre o trecatoare din munti, troienita de zapada, unde prietenii lui Alexandru venisera sa lupte si sa moara pentru el; despre o Grecie cum nu mai fusese vazuta pana atunci, despre o civilizatie care, desi cunoscuta noua, ne apare atat de indepartata si de fascinanta. Nu putea fi descrisa intr-o asemenea maniera decat de un savant care, dupa ce a cercetat-o in cele mai mici detalii, a dorit sa se foloseasca de toate aceste cunostinte pentru a reconstitui viata unor oameni. Si pentru a ne face sa intelegem o lume.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Alexandru cel Mare", publicata in 2 categorii, Istorie / Personalitati istorice, Beletristica / Roman istoric, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Valerio Massimo Manfredi si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Alexandru cel Mare prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Alexandru cel Mare" este de 74.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-724-060-6
Pagini: 1240
Format: carte
Nr. Volume: 3
Limba: ro

Pret Alexandru cel Mare : Volumele I, II si III (Pachet)

Produse similare si recomandari

Viata intima a lui Hitler
Gheorghi Hlebnikov
15.00 RON
Ivan cel Groaznic
A.K. Tolstoi
19.90 RON
Albert Einstein - Omul mileniului II
Michael White
29.90 RON
Elisabeta I - Regina virgina
Carolly Erickson
28.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Alexandru cel Mare : Volumele I, II si III (Pachet). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Valerio Massimo Manfredi

Valerio Massimo Manfredi a publicat inca 11 carti prezente in libraria noastra, Akropolis. Mareata epopee a Atenei (R), Faraonul nisipurilor, Idele lui martie, Imparatia dragonilor, Oracolul, Talismanul Troiei, Tiranul, Ultima legiune, Akropolis. Mareata epopee a Atenei, Armata pierduta, Idele lui Martie, dintre care primele 8 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter