Alegeri care iti schimba viata

Alegeri care iti schimba viata

Editura Amaltea
32,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Alegeri care iti schimba viata

Titlu original: Choices That Change Lives

Auzim deseori spunandu-se ca „nu e niciodata prea tarziu sa te schimbi“, dar pare usor de zis si greu de facut. Hal Urban ne dezvaluie unele dintre cele mai potrivite strategii si modalitati de a ne dezvolta capacitatea de a face acele alegeri prin care sa traim asa cum ne dorim, ducand o viata plina de sens si implinire.

Putem si ar trebui sa ne schimbam putin cate putin in fiecare zi, sa invatam permanent din experientele celorlalti, din carti, dar si din ceea ce ni se intampla. Cele zece virtuti prezentate in Alegeri care iti schimba viata sunt chei spre implinirea personala si linistea interioara de care avem cu totii nevoie.

Scurtele povestiri care servesc drept exemple si citatele – doze mici de intelepciune – fac din aceasta lucrare una dintre acele carti care nu ar trebui sa lipseasca din nici o biblioteca si pe care ar fi recomandat sa o recitim ori de cate ori simtim ca ne pierdem directia sau scapam din vedere misiunea noastra in viata.

Cartea "Alegeri care iti schimba viata" a fost publicata in categoria Diverse / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Hal Urban si a fost publicata de editura Amaltea. Se poate cumpara cartea Alegeri care iti schimba viata prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Alegeri care iti schimba viata" este de 32 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Alegeri care iti schimba viata

Produse similare si recomandari

Descoperirea vietii personale
Constantin Micu Stavila
48.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Alegeri care iti schimba viata. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Hal Urban

Hal Urban a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Cele mai importante lectii de viata, Puterea cuvintelor, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter