Alchimia dragostei

Alchimia dragostei

Editura Lira
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Alchimia dragostei

Charlotte Arkendale stia totul despre bărbati. În definitiv, îsi construise o adevărată carieră de succes  ajutând numeroase femei să se ferească de vânătorii de zestre. Cu toate acestea, nimic n-ar fi putut-o pregăti pentru Baxter St. Ives – un străin captivant, dar prea îndrăznet, prea hotărât si prea periculos pentru ca Charlotte să-l accepte cu inima împăcată să-i administreze veniturile. Însă el pare să fie singura persoană care o poate ajuta să investigheze moartea violentă a uneia dintre clientele sale.

Cum însă si-ar fi putut da seama că Baxter, un talentat om de stiintă, avea să o transforme în subiectul unui experiment riscant pe tema alchimiei dorintei? Când sentimentele ce se nasc între cei doi eroi par să ajungă la împlinire, un pericolul neasteptat amenintă să îi despartă – ori să-i unească pentru totdeauna în moarte.

Misterul si pasiunea se împletesc într-o naratiune alertă, plină de suspans, cu personaje care reusesc să evite sabloanele literaturii romantioase.

Amanda Quick are în palmares numeroase premii literare, cărtile sale vânzându-se până în prezent în peste 35 de milioane de exemplare.

Cartea "Alchimia dragostei" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 02.01.2018. A fost scrisa de Amanda Quick si a fost publicata de editura Lira. Se poate cumpara cartea Alchimia dragostei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Alchimia dragostei" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: martie 2012
ISBN: 978-606-600-728-3
Pagini: 384
Format: 10,7 x 17,7 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Alchimia dragostei

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Alchimia dragostei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Amanda Quick

Amanda Quick a publicat inca 16 carti prezente in libraria noastra, Comoara de ametist , Dama de companie, Inelul de adio, Infruntand fantomele , Lovitura de teatru, Lovitura de teatru, Meduza albastra, Minciuni sub clar de luna, Pe urmele vanatorilor, Tainele noptii, Orasul de cuart, Al treilea cerc, FASCINATIE SI ARDOARE, Naluca, Saptamana pierduta , Tainele trecutului, dintre care primele 10 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter