Albumul fetitei mele

Albumul fetitei mele

Editura Art
39,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Albumul fetitei mele

Nu rata niciunul dintre momentele importante din viaţa fetiţei tale! Notează ce i se întâmplă micuţei tale în primii ani de viaţă, adaugă imagini şi asigură-te, în acest fel, că nu vei putea uita nicio amintire preţioasă. Fă-i cel mai frumos cadou încă din maternitate!

Cuprins:

  • Am venit pe lume!
  • Familia mea
  • Am venit acasă
  • Fişe medicale
  • O zi din viaţa mea

Elle Mendenhall, fondator al Ella Bella Photography, cu sediul în Austin (Texas), este specialistă în portrete artistice ale nou-născuţilor şi copiilor, realizate în lumină naturală. Este una dintre cele mai importante realizatoare de portrete fotografice din Texas, foarte apreciată pentru stilul său şi abordarea modernă a fotografiei.

Cartea "Albumul fetitei mele" a fost publicata in categoria Arta / Albume si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Elle Mendenhall si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Albumul fetitei mele prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Albumul fetitei mele" este de 39.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: februarie 2012
ISBN: 978-606-8044-02-6
Pagini: 94
Format: 26 x 28 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Albumul fetitei mele

Produse similare si recomandari

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Albumul fetitei mele. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Elle Mendenhall

Pe langa "Albumul fetitei mele", autorul Elle Mendenhall a publicat si Albumul baietelului meu, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter