Albumul baietelului meu

Albumul baietelului meu

Editura Art
39,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Albumul baietelului meu

Nu rata niciunul dintre momentele importante din viaţa băieţelului tău. Notează în albumul lui cele mai importante evenimente din primii ani de viaţă. Adaugă imagini cu băieţelul tău în album şi asigură-te astfel că îi vei putea dărui cele mai frumoase amintiri când va creşte.

Cuprins:

  • Am venit pe lume!
  • Familia mea
  • Am venit acasă
  • Fişe medicale
  • O zi din viaţa mea

Elle Mendenhall, fondator al Ella Bella Photography, cu sediul în Austin (Texas), este specialistă în portrete artistice ale nou-născuţilor şi copiilor, realizate în lumină naturală. Este una dintre cele mai importante realizatoare de portrete fotografice din Texas, foarte apreciată pentru stilul său şi abordarea modernă a fotografiei.

Cartea "Albumul baietelului meu" a fost publicata in categoria Arta / Albume si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Elle Mendenhall si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Albumul baietelului meu prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Albumul baietelului meu" este de 39.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: februarie 2012
ISBN: 978-606-8044-03-3
Pagini: 94
Format: 26 x 28 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Albumul baietelului meu

Produse similare si recomandari

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Albumul baietelului meu. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Elle Mendenhall

Pe langa "Albumul baietelului meu", autorul Elle Mendenhall a publicat si Albumul fetitei mele, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter