Album Romania + DVD : Versiune in limba italiana

Album Romania + DVD : Versiune in limba italiana

99,02 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Numar de pagini : 192; Format : 23 cm x 28 cm; ISBN : 978-973-1805-23-8

Recenzie Album Romania + DVD : Versiune in limba italiana

Romania a mostenit un patrimoniu istoric si cultural bogat, supus atat influentelor occidentale, cat si celor bizantine, slave si orientale.

Cine nu cunoaste inca bine tara, va avea nevoie de un timp destul de indelungat pentru a descoperi pe indelete celebrele manastiri ale lui Stefan cel Mare si Petru Rares din Moldova, sculpturile monumentale ale lui Constantin Brancusi din Oltenia, arta si arhitectura brancoveneasca din Muntenia, vestigiile greco-romane de pe litoralul Marii Negre, castelele medievale din Transilvania.

Cartea "Album Romania + DVD" a fost publicata in categoria Arta / Albume si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Diane Chesnais si a fost publicata de editura Noi Media Print. Se poate cumpara cartea Album Romania + DVD prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Album Romania + DVD" este de 99.02 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro
Subiecte: Romania

Pret Album Romania + DVD : Versiune in limba italiana

Produse similare si recomandari

Romania inghesuita
Ruxandra Cesereanu
13.50 RON
Romania pitoreasca
Alexandru Vlahuta
7.20 RON
Primarul in Romania si Uniunea Europeana
Mihai Cristian Apostolache
45.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Album Romania + DVD : Versiune in limba italiana. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Diane Chesnais

Diane Chesnais a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Album Romania + DVD : Versiune in limba germana, Album Romania + DVD : Versiune in limba franceza, Album Romania + DVD : Versiune in limba engleza, Album Romania + DVD : Versiune in limba spaniola, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter