Albinuta din dulceata. Rime potrivite celor mici citite

Albinuta din dulceata. Rime potrivite celor mici citite

Editura Aramis
9,50 Lei

Info

Recenzie Albinuta din dulceata. Rime potrivite celor mici citite

Scrise cu acel fermecator gen de umor nevinovat, specific copilariei, poeziile incluse in volumul de fata sunt o bucurie, o invitatie si o joaca: o bucurie a lecturii, o invitatie in lumea atragatoare a celor care nu cuvanta, o joaca a mintii, a imaginatiei, a limbajului, asa cum numai copiii, in puritatea lor, stiu sa o simta.

Cartea "Albinuta din dulceata. Rime potrivite celor mici citite" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 16.03.2014. A fost scrisa de Adela Dobran si a fost publicata de editura Aramis. Se poate cumpara cartea Albinuta din dulceata. Rime potrivite celor mici citite prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Albinuta din dulceata. Rime potrivite celor mici citite" este de 9.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-679-892-4
Pagini: 24
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Albinuta din dulceata. Rime potrivite celor mici citite

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Ultimul Elf
Silvana De Mari
19.00 RON
Incetul cu-ncetul, invat alfabetul
Romanciuc Vasile
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Albinuta din dulceata. Rime potrivite celor mici citite. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Adela Dobran

Deocamdata in afara de "Albinuta din dulceata. Rime potrivite celor mici citite", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Adela Dobran.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter