Ajutorul public judiciar in materie civila (Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 51 din 21 aprilie

42,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2010; Numar de pagini : 544; ISBN : 978-973-127-238-2

Recenzie Ajutorul public judiciar in materie civila (Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 51 din 21 aprilie

Am scris această carte cu generozitatea celor care culeg şi sintetizează informaţii pentru a le transmite apoi, într-o viziune proprie, în principal practicienilor, căci aceştia reclamă instrumente adecvate de lucru în efortul de a face din ştiinţa dreptului o artă.
În pofida tuturor deficienţelor constatate, remediabile, desigur, observăm, dintr-o perspectivă pozitivă, optimistă, că în actuala reglementare a asistenţei judiciare apare evidentă o diversificare a formelor sale, o simplificare a procedurii de acordare, acoperirea tuturor cheltuielilor de judecată, inclusiv cele transfrontaliere şi, mai cu seamă, identificarea surselor de finanţare, esenţială pentru punerea în aplicare a legii.
În absenţa unor astfel de reglementări, care asigură standarde minime, efectivitatea dreptului de acces la justiţie ar rămâne iluzorie, iar principiile comunitare, subiectul exclusiv al unor dizertaţii şi dezbateri teoretice.

Autoarele

Cartea "Ajutorul public judiciar in materie civila (Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 51 din 21 aprilie " a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Denisa-Livia Baldean, Gabriela Cristina Frentiu, si a fost publicata de editura Universul Juridic. Se poate cumpara cartea Ajutorul public judiciar in materie civila (Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 51 din 21 aprilie prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ajutorul public judiciar in materie civila (Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 51 din 21 aprilie " este de 42 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Ajutorul public judiciar in materie civila (Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 51 din 21 aprilie

Produse similare si recomandari

Dreptul profesiilor juridice
Florin Ciutacu
12.00 RON
Procedurile de preventie a insolventei
Arin Octav Stanescu, Simona Maria Milos, Otilia Doina Milu, Stefan Dumitru
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ajutorul public judiciar in materie civila (Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 51 din 21 aprilie . Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Denisa-Livia Baldean

Denisa-Livia Baldean a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Asigurari sociale, Asigurari sociale, Codul de procedură civilă comentat şi adnotat, Fond funciar : Culegere de jurisprudenta, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Gabriela Cristina Frentiu

Gabriela Cristina Frentiu a publicat inca 8 carti prezente in libraria noastra, Asigurari sociale, Asigurari sociale, Codul de procedură civilă comentat şi adnotat, Comentariile Codului civil - Prescriptia extinctiva, decaderea si calculul termenelor, Contractul individual si contractul colectiv de munca. Conflictele de munca, Dicţionar juridic Român-Italian Italian-Român, Elemente de dreptul familiei şi de procedură civilă, Fond funciar : Culegere de jurisprudenta, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter