Pe aici au trecut Cutitarii

Pe aici au trecut Cutitarii

Editura Pandora-M
35,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Literary Fiction

Recenzie Pe aici au trecut Cutitarii

Un roman-mozaic de o frumusete izbitoare - Booklist

Un regal de indrazneala tehnica si de sensibilitate umana - Washington Post

O povestitoare teribil de inteligenta. Un roman de o extrema virtuozitate - New York Times, Best Books of 2010

Din Africa până în Napoli, New York si San Francisco, de la producători muzicali la generali vinovaţi de genocid, Jennifer Egan reuseste să ţeasă cu vervă si rafinament vieţile personajelor sale. Urmărim viaţa lui Bennie Salazar, un mogul al showbiz-ului, si a Sashei, mult mai tânăra lui asistentă: un road-movie prin muzica punk a tumultuosilor ani ’70, prin suburbiile de azi ale New York-ului, prin vieţi încărcate de esecuri trecute si dezamăgiri viitoare.
Pe aici au trecut Cuţitarii este o poveste despre timp si muzică, despre supravieţuire, despre mecanismele ce se pun în miscare atunci când destinele noastre se intersectează.
Într-o varietate de stiluri si pendulând între tragedie si satiră, Jennifer Egen vorbeste despre iminenţa autodistrugerii căreia îi facem faţă sau în faţa căreia cedăm, precum si despre nevoia umană fundamentală de izbăvire.

Jennifer Egan s-a născut în Chicago si a copilărit în San Francisco. A studiat literatura engleză la Universitatea din Pennsylvania si a publicat proză scurtă în mai multe reviste celebre: The New Yorker, Harper’s, Zoetrope: All-Story, Ploughshares, Harpers, Granta si McSweeney’s. Este autoarea romanului The Invisible Circus, care a fost adaptat pentru marele ecran, în 2001, având-o în rolul principal pe Cameron Diaz, a romanului Look at Me, aflat pe lista scurtă a National Book Award, a volumului de povestiri Emerald City and Other Stories si a bestsellerului The Keep. Romanul Pe aici au trecut Cuţitarii a câstigat, în 2011, Premiul Pulitzer pentru Ficţiune, National Book Critics Circle Award si LA Times Book Prize

Cartea "Pe aici au trecut Cutitarii" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Jennifer Egan si a fost publicata de editura Pandora-M. Se poate cumpara cartea Pe aici au trecut Cutitarii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Pe aici au trecut Cutitarii" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-1989-13-6
Pagini: 348
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Pe aici au trecut Cutitarii

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Pe aici au trecut Cutitarii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jennifer Egan

Deocamdata in afara de "Pe aici au trecut Cutitarii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Jennifer Egan.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter