Ai sa mori maine

Ai sa mori maine

Editura Nemira
42,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Suspans

Recenzie Ai sa mori maine

Detectivul Roy Grace este din nou în fața unui caz provocator. La Sussex, cadavrul unui adolescent este descoperit pe malul mării. În același timp, Caitlinn Becket are nevoie urgentă de un transplat. Altfel, își va pierde viața. Așa că mama ei apelează, în disperare de cauză, la surse ilegale.

Astfel începe incursiunea detectivului în lumea crudă a traficului de copii. Roy Grace, eroul său, se lansează în misiuni pe viață și pe moarte. Iar Peter James scrie o poveste care te ține cu sufletul la gură, demascând o mafie necruțătoare, care seamănă izbitor cu realitatea.

Cartea "Ai sa mori maine" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Peter James si a fost publicata de editura Nemira. Se poate cumpara cartea Ai sa mori maine prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ai sa mori maine" este de 42.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: aprilie 2012
ISBN: 978-606-579-336-1
Pagini: 712
Format: 10,7 x 17,8 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Ai sa mori maine

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ai sa mori maine. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Peter James

Peter James a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Aproape mort, Pe urmele mortului, Sa mori frumos!, Viu sau mort.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter