Agrotehnica : Transformarea moderna a Agriculturii (varianta pe CD)

Agrotehnica : Transformarea moderna a Agriculturii (varianta pe CD)

Editura Ceres
35,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Varianta color a cartii, cu un umar de 968 pagini - CD in carcasa

Recenzie Agrotehnica : Transformarea moderna a Agriculturii (varianta pe CD)

Prin aceasta lucrare, prof. univ. dr. Mihai Berca incearca sa schimbe gandirea conservativa a fermierului roman vizavi de agricultura, de modul cum poate fi lucrat pamantul si cum pot fi obtinute productii bune, sanatoase si profitabile.

Ideea acestei carti s-a nascut din necesitatea de a hrani mai ieftin si mai bine. Un fermier francez utilizeaza 58 kg samanta de grau Premium si obtine o productie de 8000 kg/ha, n timp ce fermierul roman foloseste 300 kg samanta si obtine o productie de grau de 4000 kg/ha. Cheia acestei diferente o puteti afla din aceasta carte.

Cartea "Agrotehnica" a fost publicata in categoria Agricultura / Management agricol si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Mihai Berca si a fost publicata de editura Ceres. Se poate cumpara cartea Agrotehnica prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Agrotehnica" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
CD/DVD: 1
Limba: ro

Poze aditionale

Pret Agrotehnica : Transformarea moderna a Agriculturii (varianta pe CD)

Produse similare si recomandari

Livada, gradina si via
Fl. Mateescu
12.00 10.80 RON
Biologia buruienilor
Constantin Chirila
8.55 RON
Contabilitate in agricultura
Bavita Ilie, Madalina Dumitru, Ileana Cosmina Pitulice, Daniela Artemisa Calu, Popa Adriana Florina
50.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Agrotehnica : Transformarea moderna a Agriculturii (varianta pe CD). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mihai Berca

Mihai Berca a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Optimizarea tehnologiilor la culturile agricole, Agricultura in tranzitie : Studii si articole (1998-2001), Agrotehnica - Transformarea moderna a Agriculturii (CD inclus), De la genom la boala vacii nebune, Ingineria si managementul resurselor pentru dezvoltare rurala : romana-engleza, Managementul integrat al buruienilor, Teorie si practica in biotehnologii genetice, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter