Agentul secret

Agentul secret

Editura Orizonturi
21,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Agentul secret

Un palpitant roman de spionaj si aventura, ce confirma arta narativa a celebrului sau autor, a carui viata tumultoasa si istoric familial i-au inspirat intreaga opera.

In spatele unei povesti fictive cu agenti dubli si mari interese statale, se ascunde o realitate dura, inca nemodificata, pe care scriitorul o analizeaza cu singe rece, dar si cu putin umor, oferindu-i cititorului o carte ce-l va impresiona cu siguranta.

"Senzaţia de foame nepotolită, de care nu erau străini după încordarea unei întreprinderi riscante nici chiar aventurierii cu vînă mai tare decît domnul Verloc, îl..." Continuare...

"Comisarul adjunct, dus rapid cu o trăsură din cartierul Soho din Westminster, coborî chiar în centrul Imperiului în care soarele nu apune niciodată. Cîţiva poliţişti voinici,..." Continuare...

Cartea "Agentul secret" a fost publicata in categoria Beletristica / Romane politiste si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Joseph Conrad si a fost publicata de editura Orizonturi. Se poate cumpara cartea Agentul secret prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Agentul secret" este de 21 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Agentul secret

Produse similare si recomandari

SAS 107. Al-Qaida ataca! 2
De Villiers Gerard
23.00 RON
Semnul celor patru
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Aventurile lui Sherlock Holmes. Volumul II
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Jocul Leului
Nelson Demille
30.00 RON
Muncile lui Hercule
Agatha Christie
24.99 RON
Bufnita de plastic
Michael Connelly
33.90 RON
Formula lui Dumnezeu
Don Santos, Jose Rorigues
39.99 RON
Misterul tabloului
Nora Roberts
34.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Agentul secret. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Joseph Conrad

Joseph Conrad a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Corsarul, Sub ochii Occidentului, The Secret Agent.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter