Agenda Medicala 2010 : editia de buzunar

Agenda Medicala 2010 : editia de buzunar

Editura Medicala
69,76 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul: 2010;Pagini: 1120;Format: 13x20

Recenzie Agenda Medicala 2010 : editia de buzunar

Prezentare: Editia de Buzunar a Agendei Medicale 2010, reactualizata si imbunatatita fata de cea precedenta, cuprinde: aparitiile noilor medicamente inregistrate si intrate in uzul curent in ultima perioada, evidentiate cu denumirile comerciale, si monografiile aferente la denumirea comuna internationala (DCI) corespunzatoare; monografii generale, specifice DCI, in ordine alfabetica, aprobate si utilizate oficial in Romania; denumiri comerciale de medicamente ale diversilor producatori corespunzatoare fiecarei DCI; date esentiale necesare informarii rapide asupra unui medicament (DCI, denumire comerciala, producator, indicatii, doze, contraindicatii, reactii adverse, precautii); indicatii asupra modului de prescriere conform Nomenclatorului de Medicamente si produse biologice de uz uman elaborat de Agentia Nationala a Medicamentului; reactualizari de ultima ora privitoare la medicamentele intrate in uz in Romania. In plus, editia prezenta cuprinde o sectiune noua, Clasificarea terapeutica, care cuprinde medicamentele clasate dupa tratamentul in care sunt indicate.

Cuprins: Ce va ofera Agenda Medicala 2010. Ghid de utilizare a Agendei Medicale 2010. Lista prescurtari. Index general. Monografii ale medicamentelor in ordinea DCI (denumirea comuna internationala). Combinatii. Diverse. Preparate si substituenti de sange. Produse biologice de uz uman (vaccinuri, seruri, imunomodulatori). Produse pentru dializa. Clasificarea terapeutica. Adrese si telefoane utile - Producatori si reprezentanti ai firmelor de medicamente.

Adresabilitate: Medici de toate specialitatile, farmacisti, farmacologi, medici rezidenti si studenti in medicina si farmacie, publicul larg.

Cartea "Agenda Medicala 2010" a fost publicata in categoria Medicina / Farmacologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. Se poate cumpara cartea Agenda Medicala 2010 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Agenda Medicala 2010" este de 69.76 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Agenda Medicala 2010 : editia de buzunar

Produse similare si recomandari

Memomed 2009
67.50 RON
Farmacopeea romana, editia a x-a (supliment 2006)
Agentia Nationala A Medicamentului
39.24 35.32 RON
Mineral drugs used in ayurveda and unani medicine
S. B. Vohora, Mohammad Athar
225.00 RON
Pharmacology Principles and Practice
Miles Hacker, William S. Messer, Kenneth A. Bachmann
245.25 RON
Pharmacotherapy Principles and Practice
Marie Chisholm-Burns, Patrick Malone, Barbara Wells
490.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Agenda Medicala 2010 : editia de buzunar. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter