Manual de marketing

Manual de marketing

Editura CODECS
45,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Manual de marketing

Manualul de marketing demonstreaza ca profesionalismul va asigura marketingului, atat ca filozofie, cat si ca functie, capacitatea de a da coerenta organizatiilor, indiferent daca sunt comerciale sau non-profit.

Cartea "Manual de marketing" a fost publicata in categoria Economie / Marketing si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Michael J Thomas si a fost publicata de editura CODECS. Se poate cumpara cartea Manual de marketing prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Manual de marketing" este de 45 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Manual de marketing

Produse similare si recomandari

Epoca iratiunii
Charles Handy
50.00 RON
Stiinta influentarii
Kevin Hogan
22.00 RON
Marketingul motivational
Robert Imbriale
19.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Manual de marketing. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Michael J Thomas

Deocamdata in afara de "Manual de marketing", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Michael J Thomas.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter