Afectiuni neurologice pe intelesul tuturor

Afectiuni neurologice pe intelesul tuturor

Editura MAST
6,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Afectiuni neurologice pe intelesul tuturor

Tulburari ale activitatii cerebrale superioare si ale starii de constienta. Durerea si simptomele dureroase. Bolile psihice.

"Tratamentul nevrozelor Tratamentul nevrozelor se compune din tratament nefarmacologic reprezentat de fizioterapie, psihoterapie şi tratamentul balnear şi tratamentul farmacologic (medicamentos). a...." Continuare...

"Leziuni ale coloanei vertebrale şi ale măduvei spinării Rolul măduvei spinării adăpostită în interiorul coloanei vertebrale, mai exact în canalul vertebral, este acela de a conecta..." Continuare...

Cartea "Afectiuni neurologice pe intelesul tuturor" a fost publicata in categoria Medicina / Neurologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Robert Radu Mateescu si a fost publicata de editura MAST. Se poate cumpara cartea Afectiuni neurologice pe intelesul tuturor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Afectiuni neurologice pe intelesul tuturor" este de 6.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Afectiuni neurologice pe intelesul tuturor

Produse similare si recomandari

Corticoterapie in neurologie
Constantin Popa
6.50 RON
Cum sa faci fata bolii lui Parkinson
Bridget McCall
15.12 RON
Ateroscleroza cerebrala ischemica
Leon Danaila, Viorel Pais
109.00 RON
Elemente esentiale de neurologie clinica
Bogdan O. Popescu
40.00 RON
Tratat de neurochirurgie. Volumul 1
Alexandru Vlad Ciurea
196.20 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Afectiuni neurologice pe intelesul tuturor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Robert Radu Mateescu

Pe langa "Afectiuni neurologice pe intelesul tuturor", autorul Robert Radu Mateescu a publicat si Bolile inimii pe intelesul tuturor , aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter