Istoria secreta a Kremlinului, vol. 2

Istoria secreta a Kremlinului, vol. 2

Editura Pro Editura
24.41 9.81 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 978-973-8951-70-9

Recenzie Istoria secreta a Kremlinului, vol. 2

Procesele de la Moscova reprezinta una dintre cotiturile decisive din politica lui Stalin. Oare de ce a vrut sa-si elimine principalii tovarasi de lupta? Cum au ajuns ei sa faca niste marturii n ntregime inventate? Care a fost mecanismul acestor procese care au provocat disparitia unei mari parti din elita revolutionara si militara sovietica? Vom putea citi continutul acestui dosar umilitor si zdrobitor.
Sa fi disparut Stalin n luna iunie 1941 dupa atacul lui Hitler mpotriva Uniunii Sovietice? Fusese sau nu tinut la curent, n special de catre spionii lui, despre intentiile agresive ale Fhrerului? A fost luat pe nepregatite si implicit depasit de brutalitatea evenimentelor? Ca sa ntelegem mai bine aceasta problema, trebuie sa ne ntoarcem cu doi ani n urma, n momentul surprinzatorului pact germano-sovietic semnat n luna august 1939, spre marea uimire a occidentalilor.
Cum a murit Beria, personaj de temut, seful suprem al politiei sovietice, care asculta orbeste de Stalin, ? ind vinovat pentru toate masacrele comandate de acesta? Se impune totusi o ntrebare: a fost Beria principalul responsabil pentru epurarile sngeroase si moartea a milioane de oameni considerati opozanti ai politicii staliniste?

Cartea "Istoria secreta a Kremlinului, vol. 2" a fost publicata in categoria Istorie / Istorie contemporana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Alain Manevy, Pierre Houaille, Jean Renald, si a fost publicata de editura Pro Editura. Se poate cumpara cartea Istoria secreta a Kremlinului, vol. 2 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Istoria secreta a Kremlinului, vol. 2" este de 9.81 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Istoria secreta a Kremlinului, vol. 2

Produse similare si recomandari

Securitatea umana
Mary Kaldor
29.00 RON
Calatorii in infern
Tvrtko Vujity
26.00 RON
Sfirsit de secol la Havana
J. F. Fogel, B. Rosenthal
34.99 RON
Arhivele Securitatii
coord. Silviu B. Moldovan
25.00 RON
Romania, romanii si comunismul
Radu Theodoru
22.00 RON
Marile manipulari din epoca moderna
Bernard Raquin
27.00 RON
Istoria recenta a politicii mondiale
Lucian Popescu
37.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Istoria secreta a Kremlinului, vol. 2. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Alain Manevy

Deocamdata in afara de "Istoria secreta a Kremlinului, vol. 2", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Alain Manevy.

Pierre Houaille

Deocamdata in afara de "Istoria secreta a Kremlinului, vol. 2", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Pierre Houaille.

Jean Renald

Deocamdata in afara de "Istoria secreta a Kremlinului, vol. 2", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Jean Renald.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter