Adolf Hitler. O viata in imagini

Adolf Hitler. O viata in imagini

Editura Corint
39,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Adolf Hitler. O viata in imagini

Pentru a înţelege mai bine traiectoria lui Adolf Hitler, trebuie să pătrundem în profunzime în firea omului Hitler. Înzestrat cu o personalitate contradictorie, având o înfăţişare aparent fragilă şi un temperament paranoic şi coleric, acesta a fost tot timpul mânat de o enormă sete de putere.”

Autoarea urmăreşte această traiectorie, de la copilăria dificilă până la sinuciderea în buncărul din Berlin, aducând informaţii inedite despre omul care şi-a pus amprenta nefastă asupra istoriei umanităţii.

Alături de textul propriu-zis, sunt inserate scurte biografii ale apropiaţilor Führerului, dar şi ale celor care i s-au opus pe front ori în spatele frontului, mărturii ale celor care l-au cunoscut, precum şi prezentarea unor locuri prin care acesta a trecut. Imaginile bine alese, cu ajutorul cărora este recompusă o întreagă epocă, şi cronologia principalelor evenimente completează această lucrare.

Cartea "Adolf Hitler. O viata in imagini" a fost publicata in categoria Istorie / Istorie universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Maria J. Martinez Rubio si a fost publicata de editura Corint. Se poate cumpara cartea Adolf Hitler. O viata in imagini prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Adolf Hitler. O viata in imagini" este de 39.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-135-677-8
Pagini: 312
Format: 16,5 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: adolf hitler

Pret Adolf Hitler. O viata in imagini

Produse similare si recomandari

Al treilea Reich
Richard Evans
59.99 RON
Epoca imperiilor
Robert Aldrich
129.90 RON
Calatorii in infern
Tvrtko Vujity
26.00 RON
Adolf Hitler. O viata in imagini
Maria J. Martinez Rubio
39.90 RON
Atlas scolar de istorie universala
Mihai Manea, Adrian Pascu
29.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Adolf Hitler. O viata in imagini. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Maria J. Martinez Rubio

Deocamdata in afara de "Adolf Hitler. O viata in imagini", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Maria J. Martinez Rubio.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter