Adobe Photoshop 7

Adobe Photoshop 7

Editura Teora
63,77 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Adobe

Recenzie Adobe Photoshop 7

Despre carte
Cartea ofera ceea nici un alt manual sau program de instruire nu furnizeaza  o metoda de instruire oficiala a firmei Adobe Systems Incorporated, dezvoltata cu suportul echipei de experti de la Adobe.
Adobe Photoshop 7.0 contine optsprezece lectii. Cartea prezinta elementele de baza pentru invatarea Adobe Photoshop precum si nenumarate indicii si tehnici care va ajuta sa deveniti rapid experti Photoshop.
Puteti parcurge cartea de la inceput la sfarsit sau puteti alege doar acele lectii care va intereseaza.
 

Cartea "Adobe Photoshop 7" a fost publicata in categoria Calculatoare si internet / Grafica, Design, DTP si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Adobe Team si a fost publicata de editura Teora. Se poate cumpara cartea Adobe Photoshop 7 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Adobe Photoshop 7" este de 63.77 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Adobe Photoshop 7

Produse similare si recomandari

Photoshop 6 pentru . . . amici !
Deke Mcclelland
25.07 22.56 RON
Illustrator 9...pentru AMICI !
Ted Alspach
23.44 RON
Quarkxpress 5
Lourekas Weinmann
62.10 RON
Adobe Acrobat 5.0
Adobe Team
35.10 RON
Fotografia digitala
Greenberg Steven
31.41 RON
Xerox Ventura Publisher 3.0
Mihai Trandafirescu
10.80 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Adobe Photoshop 7. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Adobe Team

Adobe Team a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Adobe Acrobat 5.0, Adobe Illustrator 9, Adobe Premiere 6.0.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter