Adobe Indesign CS2

Adobe Indesign CS2

Editura All
71,91 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 973-571-716-2
Colectia: Adobe

Recenzie Adobe Indesign CS2

Este cea mai rapida, mai simpla si mai detaliata carte pentru a invata Adobe InDesign CS2! Cartile seriei internationale de succes Classroom in a Book, editate de Adobe Press, va ajuta sa invatati functiile aplicatiilor Adobe rapid si usor. Ele va ofera avantajul unic al unei suite de cursuri de la Adobe Systems Incorporated, dezvoltate cu ajutorul expertilor in produse Adobe. Cartea contine 15 lectii care acopera elementele de baza ale aplicatiei Adobe InDesign CS2 si ofera o multime de sfaturi si tehnici care sa va ajute sa deveniti mai productiv in lucrul cu Adobe InDesign CS2. Puteti parcurge cartea de la inceput la sfarsit sau puteti alege numai lectiile care va intereseaza. Ca sa folositi cartea trebuie sa aveti instalat Adobe InDesign CS2, pentru Windows sau Mac OS. Contine un CD cu fisierele necesare la parcurgerea fiecarei lectii. Invatati cum sa creati layouturi pentru reviste sau materiale publicitare, cum ar fi un newsletter sau o brosura! Descoperiti crearea fisierelor PDF si pregatirea documentelor pentru printarea de inalta rezolutie! Cartile Classroom in a Book sunt instrumente esentiale pentru cursurile software detaliate si practice pe care le tin! Nancy Dick, Adobe Certified Instructor.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Adobe Indesign CS2", publicata in 2 categorii, Calculatoare si internet / Grafica, Design, DTP, Calculatoare si internet / Design Web, HTML, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. Se poate cumpara cartea Adobe Indesign CS2 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Adobe Indesign CS2" este de 71.91 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Adobe Indesign CS2

Produse similare si recomandari

Photoshop 6 pentru . . . amici !
Deke Mcclelland
25.07 22.56 RON
QUARKXPRESS 6 PENTRU WINDOWS SI MACINTOSH
Elaine Weinmann, Peter Lourekas
36.00 RON
Illustrator 9...pentru AMICI !
Ted Alspach
23.44 RON
CorelDraw 9 in 24 de ore
David Karlins
18.64 RON
Initiere in design
Robert williams
12.24 RON
Adobe Illustrator 9
Adobe Team
44.15 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Adobe Indesign CS2. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter