Adobe Illustrator CS2

Adobe Illustrator CS2

Editura All
71,91 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 973-571-717-9;Nr. pagini: 472
Colectia: Adobe

Recenzie Adobe Illustrator CS2

Cea mai rapida, mai simpla si mai detaliata carte pentru a invata Adobe Illustrator CS2!

Aceasta carte face parte din seria oficiala de pregatire pentru software-ul de grafica si publicatii de la Adobe Systems, Inc. Contine o multime de sfaturi si tehnici care sa va ajute sa deveniti mai productiv in lucrul cu Adobe Illustrator CS2, structurate in lectii pe care le puteti parcurge de la inceput la sfarsit sau separat, in functie de temele care va intereseaza.
Cartea contine 16 lectii care acopera elementele de baza ale aplicatiei Adobe Illustrator CS2 si este insotita de un CD cu fisierele necesare la parcurgerea fiecarei lectii. Se adreseaza atat incepatorilor in Adobe Illustrator, cat si utilizatorilor experimentati. Ca sa folositi cartea trebuie sa aveti instalat Adobe Illustrator CS2, pentru Windows sau pentru Mac OS.
Invatati sa creati grafica pentru imagini, logouri, fundaluri, layouturi de pagina si multe altele!

Cartea "Adobe Illustrator CS2" a fost publicata in categoria Calculatoare si internet / Grafica, Design, DTP si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Adobe Creative Team si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Adobe Illustrator CS2 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Adobe Illustrator CS2" este de 71.91 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Adobe Illustrator CS2

Produse similare si recomandari

Photoshop 6 pentru . . . amici !
Deke Mcclelland
25.07 22.56 RON
Illustrator 9...pentru AMICI !
Ted Alspach
23.44 RON
Adobe Premiere 6.0
Adobe Team
57.88 RON
Coreldraw 10 in imagini
Phyllis Davis, Steve Schwartz
34.24 RON
Secrete CorelDraw 8
William Harrel, Winston Steward
34.20 RON
Wordperfect 6.1 sub Windows pentru toti
Margaret Levine Young, David C. Key
4.41 RON
Adobe Photoshop CS
Andy Andersen, Steve Johnson
35.01 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Adobe Illustrator CS2. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Adobe Creative Team

Deocamdata in afara de "Adobe Illustrator CS2", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Adobe Creative Team.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter