Adjudecat : Strategii eficiente pentru a vinde o idee buna

Adjudecat : Strategii eficiente pentru a vinde o idee buna

Editura Publica
45,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Co-Lectia de Leadership

Recenzie Adjudecat : Strategii eficiente pentru a vinde o idee buna

Uneori o idee bună nu este suficientă. Crezi într-o idee bună. Ştii că implementarea acesteia ar putea aduce beneficii imediate atât pentru tine, cât si pentru organizaţia sau comunitatea din care faci parte. O prezinţi, sperând într-un sprijin entuziast. În schimb, ţi se adresează întrebări care aduc cu sine o stare de confuzie, comentarii stupide sau atacuri verbale. Înainte să realizezi ce se întâmplă, ideea ta este respinsă.

În cartea de fată, John Kotter ne dezvăluie modul în care să protejăm o idee bună de criticile nefondate şi cum să câştigăm sprijinul necesar pentru a ne vinde ideile. Cheia pentru a realiza acest lucru? Înţelegerea strategiilor de atac, si anume:

  • Uciderea unei idei prin amânare: Amânarea la nesfârşit a unei decizii sau tergiversarea discuţiilor până când subiectul nu mai e de actualitate.
  • Confuzia: Prezentarea unui sir nesfârsit de informaţii care distrag atenţia de la ideea pusă în discutie, astfel încât propunerea înaintată pur şi simplu nu pare una demnă de a fi luată în seamă.
  • Folosirea sentimentului de frică pentru a influenţa un rezultat: Introducerea în discutie a unor stări anxioase iraţionale în legătură cu propunerea înaintată.
  • Atacul la persoană: subminarea reputaţiei şi credibilităţii celui care face propunerea.

John Kotter a dat din nou lovitura! Împreună cu Lorne Whitehead, coautor al acestei cărţi, ne oferă sfaturi extrem de inteligente despre modul în care să ne vindem cu succes ideile. O lectură obligatorie pentru liderii preocupati de viitorul organizatiei pe care o conduc! - Bill George, profesor de management la Harvard Business School

În domeniul cercetării şi al educaţiei, la fel ca în lumea afacerilor, progresul este de cele mai multe ori întârziat nu de lipsa unor idei bune, cât mai degrabă de faptul că oamenii nu sunt întotdeauna convinşi de faptul că trebuie să le adopte si să le implementeze. Lectura acestei cărti te va ajuta să-ti promovezi cu succes ideile bune în orice context posibil. - Maria Klawe, preşedinte Harvey Mudd College

Răspunsurile pe care cartea le furnizează sunt exact acelea care ne-au scăpat pe sub nas, pe care nu le-am văzut pentru că eram prea înfierbântati să ne prezentăm ideea cât mai bine sau pentru că am reactionat instinctiv agresiunilor. Cartea îti oferă un model care tratează toate situatiile în care poti fi pus în argumentarea unei idei si, de fiecare dată, îti arată cea mai bună solutie. O idee foarte bună ar fi să cititi această carte. - Péter Barta, Director Executiv, Fundatia Post-Privatizare

Cartea "Adjudecat" a fost publicata in categoria Economie / Leadership si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de John P. Kotter, Lorne A. Whitehead, si a fost publicata de editura Publica. Se poate cumpara cartea Adjudecat prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Adjudecat" este de 45 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-1931-94-4
Pagini: 200
Format: 14,5 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: adjudecat , john kotter , lorne whitehead

Pret Adjudecat : Strategii eficiente pentru a vinde o idee buna

Produse similare si recomandari

Know-How
Ram Charan
39.90 RON
Alpha leadership
Deering Anne , Robert Dilts, Russell Julian
30.01 RON
Simtul urgentei
John P. Kotter
39.00 RON
Manualul capitalistului
Rich DeVos
35.00 RON
Adjudecat
John P. Kotter, Lorne A. Whitehead
45.00 RON
Leadership: arta si maestria de a conduce
Manfred Kets De Vries
45.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Adjudecat : Strategii eficiente pentru a vinde o idee buna. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

John P. Kotter

John P. Kotter a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Simtul urgentei, Matsushita Leadership : Ce avem de învăţat de la cel mai remarcabil antreprenor al secolului 20, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Lorne A. Whitehead

Deocamdata in afara de "Adjudecat : Strategii eficiente pentru a vinde o idee buna", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Lorne A. Whitehead.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter