Adevarul suprem referitor la iubire si fericire : Manual practic despre cum sa iti traiesti viata

Adevarul suprem referitor la iubire si fericire : Manual practic despre cum sa iti traiesti viata

Editura Adevar Divin
12,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Dezvoltare personala

Recenzie Adevarul suprem referitor la iubire si fericire : Manual practic despre cum sa iti traiesti viata

Acum aproape 40 de ani eram cu spatele la zid. Mi se mai dăduseră trei luni de trăit, aşa că am fost forţat să caut cele mai importante răspunsuri ale vieţii. În acest scop, m-am întrebat care este lucrul pe care şi-l doresc absolut toţi oamenii, şi am primit răspunsul cu uşurinţă: cu toţii ne dorim să fim fericiţi! Secretul obţinerii unei fericiri perpetue constă în eliminarea tuturor sentimentelor negative pe care le-ai acumulat vreodată.

Dacă vei elimina aceste sentimente negative, nu numai că îţi vei amplifica starea de fericire, dar toate aspectele vieţii tale se vor îmbunătăţi în egală măsură! Banii, starea de sănătate, felul în care arăţi etc., etc. Acesta este singurul răspuns pe care l-ai căutat vreodată, şi este unul cât se poate de simplu. Îngăduie-ne să îţi împărtăşim acest secret. Nu ai nimic de pierdut, dar AI TOTUL DE CÂŞTIGAT!

Ce este iubirea?
Iubirea este sentimentul dăruirii fără dorinţa de a primi ceva în schimb.
DĂRUIREA IUBIRII ATRAGE DUPĂ SINE PRIMIREA IUBIRII.

Ce este fericirea?
Singurul loc în care putem simţi fericirea este în interiorul fiinţei.
FERICIREA ESTE TOTUNA CU CAPACITATEA INDIVIDULUI DE A IUBI.

Obiectivul nostru principal: realizarea de sine!

Obiectivul pe care ni-l propunem noi este fericirea desavârşită, fără niciun fel de tristeţe. Aceasta echivalează cu o eliberare deplină şi cu atingerea unei stări de conştiinţă nelimitate.

Toţi oamenii caută eliberarea şi fericirea absolută, fie în mod conştient, fie inconştient.

Cu alte cuvinte, obiectivul nostru este realizarea de sine.

Cartea "Adevarul suprem referitor la iubire si fericire" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Lester Levenson si a fost publicata de editura Adevar Divin. Se poate cumpara cartea Adevarul suprem referitor la iubire si fericire prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Adevarul suprem referitor la iubire si fericire" este de 12 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: mai 2012
ISBN: 978-606-8080-88-8
Pagini: 144
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Adevarul suprem referitor la iubire si fericire : Manual practic despre cum sa iti traiesti viata

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Adevarul suprem referitor la iubire si fericire : Manual practic despre cum sa iti traiesti viata. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Lester Levenson

Pe langa "Adevarul suprem referitor la iubire si fericire : Manual practic despre cum sa iti traiesti viata", autorul Lester Levenson a publicat si Iubeste-te pe tine insuti si lasa-i pe ceilalti sa faca ce vrei tu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter