Adevarul despre femei

Adevarul despre femei

Editura EuroPress
24,96 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Pleasure

Recenzie Adevarul despre femei

Femeile… sunt diferite. Sunt printre noi, ne vorbesc, isi doresc ceva, cer ceva, ofera ceva, ne cearta pentru sosetele aruncate peste tot si ne calca camasile, vorbesc incontinuu si ne invadeaza baile cu sute de sticlute viu colorate. Au patruns adanc in viata noastra si chiar daca ne pare ca ne-am obisnuit cu ele, intotdeauna reusesc sa ne surprinda. In fiece zi si la orice ora.

Chiar si cea pe care o stii de o viata si ii cunosti toate obiceiurile e capabila de unele chestii care te lasa masca. Si nu o face intentionat, ci doar ca sa-ti trezeasca interesul, pentru ca face parte din firea ei. Probabil, aceasta capacitate de a se comporta ciudat in cele mai simple situatii le este intiparita in codul ADN.

Cartea "Adevarul despre femei" a fost publicata in categoria Beletristica / ChickLit si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Sasha Sklear si a fost publicata de editura EuroPress. Se poate cumpara cartea Adevarul despre femei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Adevarul despre femei" este de 24.96 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-1727-95-0
Pagini: 272
Format: 11 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Adevarul despre femei

Produse similare si recomandari

Incredibil de sexy
Linda Francis Lee
27.90 RON
La cumparaturi cu Minnie
Sophie Kinsella
36.95 RON
Celebritate pentru o cauza nobila
Helen Fielding
32.95 RON
La cumparaturi cu bebe
Sophie Kinsella
39.95 RON
Arta de a-ti face datorii
Jacques-Gilbert Ymbert
19.90 RON
Clubul iubitoarelor de ciocolata
Carole Matthews
34.90 RON
Bridget Jones: La limita ratiunii
Helen Fielding
34.95 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Adevarul despre femei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Sasha Sklear

Sasha Sklear a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Adevarul despre barbati, Pachet - Adevarul despre barbati + Adevarul despre femei.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter