Adevarul despre barbati

Adevarul despre barbati

Editura EuroPress
24,96 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Pleasure

Recenzie Adevarul despre barbati

Probabil aceasta carte te va supara. Poate ca te va face sa te dezamagesti. Probabil ca vei pierde cele mai dragi iluzii. Cu siguranta te vei indispune, vei fi suparata, te vei infuria sau vei rade. Nu este exclus ca te vei casatori sau poate ca invers, vei divorta, citind-o. Asa ca, inainte de a da pagina, gandeste-te bine, poate ca nu merita sa stii atatea lucruri despre barbati.

In aceasta carte barbatul apare exact asa cum este in realitate. Iar aceasta priveliste nu este pentru cei cu psihicul slab. Anume din aceasta cauza iti mai repet: daca tii la iluziile tale, daca vrei in continuare sa crezi ca barbatii sunt niste copii mari, renunta la aceasta carte. Fa acelasi lucru, daca esti convinsa ca ii cunosti pe barbati.

Barbatul ideal nu bea, nu fumeaza, nu pariaza la curse, niciodata nu face reprosuri si nu exista.

Cartea "Adevarul despre barbati" a fost publicata in categoria Beletristica / ChickLit si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Sasha Sklear si a fost publicata de editura EuroPress. Se poate cumpara cartea Adevarul despre barbati prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Adevarul despre barbati" este de 24.96 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-1727-96-7
Pagini: 272
Format: 11 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Adevarul despre barbati

Produse similare si recomandari

La cumparaturi cu Minnie
Sophie Kinsella
36.95 RON
Celebritate pentru o cauza nobila
Helen Fielding
32.95 RON
La cumparaturi cu bebe
Sophie Kinsella
39.95 RON
Nu-s genul asta de fata!
Alliott Catherine
38.66 RON
Rochia neagra de latex
Lauren Henderson
8.99 RON
Arta de a-ti face datorii
Jacques-Gilbert Ymbert
19.90 RON
Clubul iubitoarelor de ciocolata
Carole Matthews
34.90 RON
Bridget Jones: La limita ratiunii
Helen Fielding
34.95 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Adevarul despre barbati. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Sasha Sklear

Sasha Sklear a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Adevarul despre femei, Pachet - Adevarul despre barbati + Adevarul despre femei.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter