Adevar si minciuna

Adevar si minciuna

Editura Alcris
8,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2009

Recenzie Adevar si minciuna

Marigold era foarte tanara si neexperimentata cand il intalnise pe faimosul Lindley Marney, un scriitor bogat, frumos si, asa cum avea ea sa afle foarte curand, aflat intr-o casatorie extrem de nefericita. Tanara se indragosteste imediat de el, dar intelege repede ca barbatul era genul interesat doar de legaturi extraconjugale care sa-i insenineze week-endurile. In mod neasteptat, in viata ei apare un alt barbat, Paul Irving, o persoana total deosebita de Lindley Marney, alaturi de care cunoaste dragostea adevarata...

Cartea "Adevar si minciuna" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman de dragoste si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Mary Morgan si a fost publicata de editura Alcris. Se poate cumpara cartea Adevar si minciuna prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Adevar si minciuna" este de 8 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Adevar si minciuna

Produse similare si recomandari

Nisipuri de vis
Ruth Owen
10.00 RON
Lectia de modestie
Lisa Randal
10.00 RON
Artist si pescar
Alice Harrison
7.00 RON
Un show de succes
Edwina Marlow
8.00 RON
Aleasa regizorului
Rachel Lee
8.00 RON
Fidelitate rasplatita
Patricia Olney
7.00 RON
Castelul din vis
Mara Fitzcharles
10.00 RON
Logodnica parasita
Barbara Cartland
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Adevar si minciuna. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mary Morgan

Mary Morgan a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Tanara misterioasa, Intoarcere la "Privelistea Diavolului", Testamentul, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter