Adevar sau provocare (Jocul minciunii. Volumul 2)

Adevar sau provocare (Jocul minciunii. Volumul 2)

Editura Leda
39,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 2 din seria Jocul minciunii

Recenzie Adevar sau provocare (Jocul minciunii. Volumul 2)

Cum ar fi dacă ai simţi că viaţa îţi este ameninţată?
Ce-ai face ca să te salvezi?
Ai fi în stare să te dai drept altcineva?
Niciodată nu spune niciodată!
Viaţa mea perfectă era o minciună.
Acum aş face orice ca să dezvălui adevărul.

Până nu demult, aveam tot ce-şi poate dori o fată: prieteni extraordinari, un iubit superdrăguţ, o familie iubitoare. Dar niciunul din ei nu ştie că am dispărut – că sunt moartă. Ca să rezolve misterul morţii mele, sora mea geamănă pierdută cu mult timp în urmă, Emma, se dă drept mine.

Iar ucigaşul meu îi pândeşte fiecare mişcare. Îmi aduc aminte foarte puţine lucruri despre viaţa mea, aşa că nu pot decât s-o urmăresc pe Emma, care încearcă să afle cum şi unde am dispărut. Dar cu cât sapă mai adânc, cu atât mai mulţi suspecţi scoate la iveală. Se pare că eu şi prietenele mele jucam o mulţime de jocuri – jocuri care distrugeau vieţile altora.

Oricine ar fi putut dori să se răzbune... şi să ne vadă pe mine – şi acum şi pe Emma – moarte.

Sara Shepard a absolvit Universitatea New York şi a obţinut diploma de master în scriere creatoare la Colegiul Brooklyn. În seria Micuţele mincinoase, autoarea s-a inspirat din copilăria ei, pe care şi-a petrecut-o în Philadelphia Main Line, unde locuieşte şi în prezent.

Cartea "Adevar sau provocare (Jocul minciunii. Volumul 2)" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Sara Shepard si a fost publicata de editura Leda. Se poate cumpara cartea Adevar sau provocare (Jocul minciunii. Volumul 2) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Adevar sau provocare (Jocul minciunii. Volumul 2)" este de 39.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-102-445-5
Pagini: 320
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Adevar sau provocare (Jocul minciunii. Volumul 2)

Produse similare si recomandari

Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Adevar sau provocare (Jocul minciunii. Volumul 2). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Sara Shepard

Sara Shepard a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Impecabil : Micutele mincinoase. Volumul II, Incredibil : Micutele Mincinoase. Volumul 4, Jocul minciunii (Jocul minciunii. Volumul 1), Perfect : Micutele Mincinoase. Volumul 3, Micutele mincinoase, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Jocul minciunii

Adevar sau provocare (Jocul minciunii. Volumul 2)
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter