Acum ori niciodata

Acum ori niciodata

Editura Alcris
7,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Acum ori niciodata

Annabel simte cum intregul ei univers se clatina cand afla, dupa moartea tatalui ei, ca acesta fusese un escroc fara scrupule. Ce era de facut acum, cand nu mai avea acces la luxul cu care fusese obisnuita? Prietena tatalui ei, Suzette, convinsa ca nu exista decat o singura cale de rezolvare a situatiei grele in care Annabel se afla, ii sugereaza sa profite de faptul ca este atat de tanara si de frumoasa si sa incerce sa se apropie de milionarul Nicolas Casimir...

Cartea "Acum ori niciodata" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman de dragoste si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Eleen Kelly si a fost publicata de editura Alcris. Se poate cumpara cartea Acum ori niciodata prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Acum ori niciodata" este de 7 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Acum ori niciodata

Produse similare si recomandari

Un vis frumos
Christina Dodd
9.00 RON
Cat te mai iubesc
Luis Leante
38.00 RON
Ochii vulcanului
Melanie Daniels
8.00 RON
Dilema lui Daphne
Lynn Erickson
16.00 RON
Pretul razbunarii
Leigh Stanford
8.00 RON
Infruntarea orgoliilor
Marge Smith
10.00 RON
Intre dragoste si datorie
Carolyn Weaver
9.00 RON
O Cenusareasa la Las Vegas
Ann Hurley
8.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Acum ori niciodata. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Eleen Kelly

Eleen Kelly a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Copacii din Tarrentall, Promisiuni onorate, Vraja grotei albastre, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter