Actiunea penala si actiunea civila in dreptul procesual penal

Actiunea penala si actiunea civila in dreptul procesual penal

Editura Albastra
49,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Actiunea penala si actiunea civila in dreptul procesual penal

Lucrarea de fatã se adreseazã în principal masteranzilor Facultãtii de drept a Universitãtii “Dimitrie Cantemir”. Ea poate constitui o sursã de informare si pentru practicienii dreptului, pentru toti cei interesati de modul în care sunt exercitate cele douã actiuni în cadrul procesului penal. La elaborarea lucrãrii s-a avut în vedere legislatia actualã pânã la data de 1 aprilie 2012 precum si dispozitiile noului Cod de procedurã penalã (Legea nr. 135/2010).

Cartea "Actiunea penala si actiunea civila in dreptul procesual penal" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Drept procesual penal si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Dr. Sorina Siserman, Adriana Georgetta Mesesan, si a fost publicata de editura Albastra. Se poate cumpara cartea Actiunea penala si actiunea civila in dreptul procesual penal prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Actiunea penala si actiunea civila in dreptul procesual penal" este de 49 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-650-288-0
Pagini: 286
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: actiunea civila , actiunea penala , drept procesul penal

Pret Actiunea penala si actiunea civila in dreptul procesual penal

Produse similare si recomandari

Actiunea penala si actiunea civila in dreptul procesual penal
Dr. Sorina Siserman, Adriana Georgetta Mesesan
49.00 RON
Drept procesual penal. Partea generala
Adi Oroveanu-Hantiu
49.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Actiunea penala si actiunea civila in dreptul procesual penal. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Dr. Sorina Siserman

Deocamdata in afara de "Actiunea penala si actiunea civila in dreptul procesual penal", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Dr. Sorina Siserman.

Adriana Georgetta Mesesan

Adriana Georgetta Mesesan a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Dreptul muncii si securitatii sociale - sinteze, Dreptul Muncii si Securitatii Sociale - sinteze (reeditata).

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter