Acneea si Rozaceea : Manifestari, diagnostic si tratament

Acneea si Rozaceea : Manifestari, diagnostic si tratament

Editura MAST
35,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Acneea si Rozaceea : Manifestari, diagnostic si tratament

Acneea si rozaceea reprezinta doua afectiuni dermatologice incredibil de frecvente, cu impact atat medical cat si cosmetic asupra vietii de zi cu zi a milioanelor de oameni din intreaga lume. Au fost publicate foarte multe carti si articole in legatura cu tratamentul medical al acneei si rozaceei. De asemenea, s-au scris multe carti si articole in reviste despre tratamentul cosmetic al celor doua afectiuni.

Lucrarea de fata este unica prin faptul ca arunca o privire obiectiva si comparativa asupra terapiei medicale cat si asupra terapiei cosmetice a celor doua afectiuni dermatologice amintite mai sus.

Cartea este ilustrata cu peste 70 de fotografii color si constituie un ajutor nepretuit atat pentru profesionistii formati sau in formare dar si pentru cei foarte multi dintre noi care sufera din cauza acestor maladii.

Cartea "Acneea si Rozaceea" a fost publicata in categoria Medicina / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de David J. Goldberg, Alexander L. Berlin, si a fost publicata de editura MAST. Se poate cumpara cartea Acneea si Rozaceea prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Acneea si Rozaceea" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-649-000.9
Pagini: 96
Format: 19 x 26 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Acneea si Rozaceea : Manifestari, diagnostic si tratament

Produse similare si recomandari

Infectia HIV la copil
Doina Plesca
7.50 RON
Factori de risc in cancer
coord. Mihai Alin Scarlat
39.00 RON
Introducere in medicina legala pentru juristi
Lulu Ionel Groza, Vasile Astarastoae
39.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Acneea si Rozaceea : Manifestari, diagnostic si tratament. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

David J. Goldberg

Deocamdata in afara de "Acneea si Rozaceea : Manifestari, diagnostic si tratament", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului David J. Goldberg.

Alexander L. Berlin

Deocamdata in afara de "Acneea si Rozaceea : Manifestari, diagnostic si tratament", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Alexander L. Berlin.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter